reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z tego co czytałam to niestety nie dlugo da się uzupełniać wody

Ja wczoraj napisałam moja koleżanka urodziła wody soe sączyły leżała 3 tyg w szpitalu ale nie dali rady zatrzymać urodziła cc mały żyje 1100g ale ona była w 26 tyg

Przykro mi strasznie [emoji20]

Ja już zjadłam Jezu jakie dobre mufiny z bekonem i jajkiem [emoji39]
Teraz na sklep pracować do 17:00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tego co czytałam to niestety nie dlugo da się uzupełniać wody
Może zależy jaka przyczyna albo niewiem od czego to zalezy kurde biedna dziewczyna [emoji20] jedna lezala 27 tydzień i mówila że do 30 tego tygodnia będą starać się ja podtrzymać a już od 3 tygodni tam była ale jak Ona 15 tydzień to musieliby ja przynajmniej z 10 tygodni podtrzymać żeby dziecko było w miarę bezpieczne i silne na tyle żeby przyjść na świat. Ciężka sprawa . Współczuję na prawdę [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj napisałam moja koleżanka urodziła wody soe sączyły leżała 3 tyg w szpitalu ale nie dali rady zatrzymać urodziła cc mały żyje 1100g ale ona była w 26 tyg

Przykro mi strasznie [emoji20]

Ja już zjadłam Jezu jakie dobre mufiny z bekonem i jajkiem [emoji39]
Teraz na sklep pracować do 17:00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko tu już starsza ciąża to te 3 tygodnie w jej przypadku to i tak dużo dały a od 15 tygodnia to słabo:(

Agnieszka...! mogłabyś mieć glukozówki na względzie...??? :p
Możecie już planować, co zjecie jak tylko opuscicie laboratorium (a ja nawet na to nie czekałam, tylko od razu po pobraniu w poczekalni jadłam [emoji23] i piłam herbatę z termosu)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Może zależy jaka przyczyna albo niewiem od czego to zalezy kurde biedna dziewczyna [emoji20] jedna lezala 27 tydzień i mówila że do 30 tego tygodnia będą starać się ja podtrzymać a już od 3 tygodni tam była ale jak Ona 15 tydzień to musieliby ja przynajmniej z 10 tygodni podtrzymać żeby dziecko było w miarę bezpieczne i silne na tyle żeby przyjść na świat. Ciężka sprawa . Współczuję na prawdę [emoji20]

No właśnie straszne naprawdę:(

Dziewczyny powiedzcie mi siostra 15 tydzień ciąży dzidzi serduszko bije ale mało wód plodowych krwawi lekarze mówią ze nie uratuje miała któraś taki przypadek może jest jeszcze nadzieja jak ruchy czuje co? Masakra totalnie nie wiem jak ja pocieszyć.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Matko wspolczuje i trzymam kciuki . zawsze jest nadzieja i trzeba w to wierzyc mimo przeciwnosci losu! A jest w szpitalu klinicznym czy powiatowym?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki może da dzidzi rade bo im dłużej to trwa tym bardziej ja to boli bo widzi i słyszy serducho a wie ze zaraz może go nie być jezus ja sama zaraz oszaleje bo na samą myślę się płakać chce a ona z tym sama bo jej facet w pracy masakra [emoji22]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Strasznie jej współczuję:( ale dopóki dzidzia żyje to jest zawsze nadzieja. A jest w szpitalu?

reklama
Do góry