reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj,oj to rzeczywiscie trzeba z nia cos zrobic.
A sa jakies przeciwskazania do porodu sn?
Nie, tylko gin ostrzegał, że mam każdemu o niej mówić i zwracać uwagę przed każdym badaniem itd, żeby nie wylądować na CC z powodu podejrzenia oklejania łożyska

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi siostra 15 tydzień ciąży dzidzi serduszko bije ale mało wód plodowych krwawi lekarze mówią ze nie uratuje miała któraś taki przypadek może jest jeszcze nadzieja jak ruchy czuje co? Masakra totalnie nie wiem jak ja pocieszyć.

w4sqgzu395zb6ngs.png
O jejku biedna [emoji20] na pewno wiem ,że wody jakoś da się uzupełniać ale nie wiem ile tygodni da się to podtrzymywac

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Małego tez zmulilo po glukozie jak fikał tak teraz śpi i ja tez oczy mam ciężkie jak nie wiem
Jadąc z laboratorium mijam maca pier...Le jadę na śniadanie od razu po tym badaniu musze sobie to odbić [emoji23]

Karla mnie zainspirowała i tez chyba zrobię napad na Maka po.. póki co próbuję dotrwać do ostatniego pobrania. Muli mnie.... aaaaa. ... :(

Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.

Zgadzam się z dziewczynami, pościel, coś do domu.... albo masaż dla dwojga..! :D

Hej Maminki

Czekam na glukoze i ja. Zaraz powinni serwowac. W brzuchu mi burczy. Maz przywiozl mnie z chlopakami.
U Nas ponuro i mokro,ale 7'C.
Powodzenia Karla88,Peszek,Malina11,Justme55 i LipcowaMamusia z glukoza.

Dzięki, łączę się z Wami telepatycznie w bólu....

Mi się jeszcze Stefan podoba [emoji23]

Bardzo ładne :D

Już nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz :)

Marika, super włosy. Ale tyłek jaki masz zgrabny! Zazdrość...!!!

Laski ja już po jadę żreć na macdonalds [emoji23]
Nagroda musi byc

...jeszcze 30 min u mnie.... ale za drugim razem tak mi boleśnie pobraly krew że jezcze czuję... Na czczo pobierali mi z palca i miałam 85.

Taaaak bardzo pożyteczna rzecz a przy maluchu już w ogóle na pewno się przyda [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przy czym tak jak ktoś wspominał, dużo lepiej wyciskarka wolnoobrotowa niż typowa sokowirówka, a koszt takiej to kilkaset zł (mama kupiła do babci łucznika za o ile pamiętam 350 w promocji, i jest zadowolona, ale nie mamy porównania z innymi...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej Maminki

Czekam na glukoze i ja. Zaraz powinni serwowac. W brzuchu mi burczy. Maz przywiozl mnie z chlopakami.
U Nas ponuro i mokro,ale 7'C.
Powodzenia Karla88,Peszek,Malina11,Justme55 i LipcowaMamusia z glukoza.
Ja dziś odpuściłam i idę w poniedziałek, glukoza zakupiona ale miałam problem żeby ktoś ze mną pojechał a samej mi się nie widziało [emoji43]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry