reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No nareszcie w domku[emoji3] Jestem padnieta.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Odpoczywaj :)

Wyślij go na badania....
powiedz, że takie zmęczenie nie jest normalne...
Morfologia, elektrolity, poziom żelaza, Wit D, tarczyca...
I albo pójdzie (a takie zmęczenie naprawdę może świadczyć o niedoborach), a jak nie będzie chciał, to zasugeruj, że ściemnia z tym zmęczeniem, bo jakby naprawdę tak było, to by zrobił badania.... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kochana juz dawno to zrobilam. Wsxystko w normie, poza cholesterolem. No ale to akurat nie powoduje zmeczenia[emoji6] Nawet gasyroskopie razem ze mna zrobil, helicobactera wyleczyl. Jedyna przyczyna jaka mi jeszcze zostaje to chrapanie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A mój mężczyzna własnie pojechał na dyżur :( Kończy o 2 w nocy, więc część nocy spędzę samotnie. Pewnie nie zasnę tylko będę czekać. Kompletnie nie umiem bez niego zasypiać i boję sie być sama w mieszkaniu szczególnie po tym jak ostatnio ktoś okradł komórki lokatorskie na dole :(

A ja miałam zamówić wszystko w maju ale stwierdziłam, że lepiej juz coś miec także dwa komplety do wózka i do lozeczka minky żółty i różowy z tej strony co Klaudia kiedyś pokazywała☺️ pieluszki 6 tetrowych, 3 flanelowe i 2 bambusowe. Rozek minky zolty i mietowy. Prześcieradelko białe i miętowe. I butelki tommetipee 150 i 260

A mój mężczyzna własnie pojechał na dyżur :( Kończy o 2 w nocy, więc część nocy spędzę samotnie. Pewnie nie zasnę tylko będę czekać. Kompletnie nie umiem bez niego zasypiać i boję sie być sama w mieszkaniu szczególnie po tym jak ostatnio ktoś okradł komórki lokatorskie na dole :(

Stara moj chodzi na nocki od 22-6 przez tydz w miesiącu i śpię sama w 300m domu z dwoma chichauami które w sumie maja 4 kg razem
Jakby co pisz posiedzę z tobą chociaż ja się już przyzwyczaiłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana juz dawno to zrobilam. Wsxystko w normie, poza cholesterolem. No ale to akurat nie powoduje zmeczenia[emoji6] Nawet gasyroskopie razem ze mna zrobil, helicobactera wyleczyl. Jedyna przyczyna jaka mi jeszcze zostaje to chrapanie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój też ma problem z chrapaniem.
Ostatnio się z niego śmieje , choc czasem mnie to przeraża.
Lezymy, oglądamy , rozmawiamy, za parę sekund słyszę , że chrapie, a przed momentem coś gadał. Mówię śpisz ? A on , że nie, otwarte oczy w sekundzie i nie pamięta , że usnął. Możliwe , żeby tak szybko usypiać ? Całą noc śpi, chrapie , a rano mówi , że cała noc nie spał tylko "czuwał" .. może ze zmęczenia tak ma ?

Do góry