reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jola92, ja mam z krwiodawstwa taki jakby dowód osobisty, piszą tam dwa pobrania krwi na grupę. I pokazywałam jej to i powiedziała, że tego nie uznają mi w szpitalu
Jak mówimy o tym samym, to ponoć to muszą uznać razem z dokumentem tożsamości (bo też o to pytałam)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No idziemy, idziemy, ja zawożę młodego do szkoły i potem na glukozę :tak:

Ja mam z grupa krwi taki problem ze mam kartę na nazwisko panieńskie. Teraz czekam na ten cholerny rozwód żeby wrócić do niego- i moja lekarka tez czeka, żeby się papiery zgadzały :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pesel się zgadza ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wróciłam właśnie do domu, nie było źle. Może dlatego, że musiałam się zajmować starszakiem zamiast wsłuchiwać w siebie. Dziecko odstawione do żłobka, 5 min odpoczynku i siadam do pracy.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No i masz z glowy[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

dziewczyny moja kolezanka w marcu urodzila syna wlasnie sie dowiedziałam ... dzis zadzwonila sama

26tydzien miala cc
siedze i jestem szoku ...

syn 1100g niecale, zyje wyszedl z oiom'u akurat, na ten moment napewno wada serduszka i jedno pluco sie nie wykształciło do konca ...
Współczuję .. ale najważniejsze , że maluszek przeżył. I bardzo z nim źle ?
Czesc:) ja po wizycie maly wazy 700 gr mamy 25 tydzien:) moja znajoma urodzila w 27 tyg ciazy na szczęście Antos ma prawie 2 lata i wszystko w porzadku ale oczywiscie kontrole sa...
Gratuluję :**
@Onaszczesliwa2018 a nie mówiłam że będzie ok???

Jestem złą matka[emoji16][emoji16][emoji16]nakarmilam córkę i malucha w brzuchu McDonaldem[emoji16][emoji16][emoji16]i jest mi tak błogo że aż mi wstyd.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A tam zła od razu :D jak Tobie smakowało to i dsieciaczkowi również :):)
Ja dla odmiany zarzekalam sie, że nic różowego nie kupię, a tu pierwsza sukienka i różowa [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
A ja mało rzeczy widzę w sklepach nie różowych :D albo tylko takie moja uwagę przykuwają :p
Wyślij go na badania....
powiedz, że takie zmęczenie nie jest normalne...
Morfologia, elektrolity, poziom żelaza, Wit D, tarczyca...
I albo pójdzie (a takie zmęczenie naprawdę może świadczyć o niedoborach), a jak nie będzie chciał, to zasugeruj, że ściemnia z tym zmęczeniem, bo jakby naprawdę tak było, to by zrobił badania.... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ciężko jest z facetami. Mój nigdy nie chodził do lekarzy , aż się zdziwiłam w tamtym roku jak sam poszedł na krew i do laryngologa.
Wie że jest z nim dobrze i w końcu nie słyszę. : Ja mam raka, mówię ci. Tak się źle czuje, ciągle się poce, ręce mi się trzęsą, umieeram .. boże. Faceci. Po 3ech latach zrobił badania i nie słyszę tych głupstw.

Dziewczyny jestem wsciekla. Wczoraj jak robilam ta gluloze to mialam do pobrania jeszcze grupe, morfologie, hbs i magnez. Wlasnie dzwonila pani z laboratorium, ze nastapil blad probki morfologii, hbs i magnezu. No musze jeszcze dzis pojechac zeby miec pewnosc, ze bedzie na jutro na wizyte[emoji35]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Błąd próbki? Ja pierniczę, jak mogą się takie rzeczy zdarzać?! Współczuję kolejnej wizyty (i pobudki...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry