SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja też gdy to pisałam [emoji16][emoji16]Hahahaha zwizualizowalam to sobie![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![f2w39n7303c24ozn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n7303c24ozn.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też gdy to pisałam [emoji16][emoji16]Hahahaha zwizualizowalam to sobie![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdolną masz ta szyjkę [emoji16][emoji16] cuda na kiju robi HahaMoje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore zwykła nospe 3*1 i magnez 3*1 i luteinę 2*1 jak bedzie dobrze na następnej wizycie to z luteina schodzimy do 1My po wizycie
Na zaparcia zaproponowała dwa syropy Lactulosum lub ten Duphalac / Lactulosum
Maluch rośnie i wszystko w porządku, chociaż ciągle miednicowy. Przepisała mi znów duphaston 2x1, slowMag 2x2, nospa forte 2x1. Kazała dużo odpoczywać.
Opłaca się pić pokrzywę i melisę bo schudłam 1,5 kg, widocznie się woda zatrzymuje
co do nerek ( a raczej bólu po prawej stronie na plecach) to nie ma na nich zastojów bo robiła usg, chyba, że coś w moczu wyjdzie. Ból to raczej od kręgosłupa, albo od ucisku na jakoś nerw.
Można dodatkowo, za jednym zamachem.Hej Mamuśkipowodzenia na badaniach i wizytach,ja Was trochę narobiłam w końcu i mam pytanie- czy jak robicie glukoze,to przy okazji można zrobić morfologie itp.,czy muszę dodatkowo przyjeżdżać do labu?Mnie to czeka w przyszłym tygodniu,bo wizyta 18 kwietnia
![]()
SuperMoje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wróciłam właśnie do domu, nie było źle. Może dlatego, że musiałam się zajmować starszakiem zamiast wsłuchiwać w siebie. Dziecko odstawione do żłobka, 5 min odpoczynku i siadam do pracy.
Ja też bym chciała... [emoji15]musze sie wlasnie wybrac do sklepu ale nie mam kiedy..moj odwieczny problem
jak zwykle teraz jestem na etapie urabiania męzabedzie malowac caly dom w srodku bo odkad mieszkamy 4 lata to jeszcze nie bylo malowane i sciany sa juz tragiczne takze dzis siedzialam na allegro i zamowilam sobie zegar, lampiony szklane i narzute do sypialni wkoncu musza by nowe dodatki
wkoncu wzial policzyl ile farb potrzebujemy wiec jest szansa ze w weekend sie weznie do roboty
mysle czy nie wystawic na olx naszej kanapy stolu i stolika pod tv a jak sie sprzeda to kupic cos innego![]()
no i powoli bede urzadzac pokoj malego wprawdzie jest maly i bedzie tylko lozeczko, komoda na ubranka i szafa ale jakos dodatkami polącze - mysle o fotelu uszak zebym mogla wygodnie siedziec i go karmic nawet w dobrej cenie znalazlam
ewidentnie mi sie zaczeło wicie gniazda hahahahah![]()
Moim zdaniem możesz mieć normalną białą, tylko nie taką mega strojnąNie mam pojęciaale pozwolę sobie zadać pytanie pod twoim postem
![]()
Jeśli chcielibyśmy z K wziąć ślub , raczej kościelny, to w jakiej sukience powinnam być ? Bo po kościelnym nie chcemy wesela itp tylko marzy mi się małe, skromne przyjęcie. Najlepiej na powietrzu jeśli się uda. Jak by to wyglądało gdyby po kościelnym było mniejsze przyjęcie a ja w białej sukience ?
Jak super, córeczka już tak rosnie [emoji173]️ gratuluję:*
Też tak uważam
Ja bym założyła body z długim rękawem i pospiochy. Kaftanikow będę miała kilka ale nie wiem czy ubiorę. Wydaje mi się , że dziecku wygodniej w śpiochach, w bodach i polspiochach, albo body długi rękaw i pajacyk.
Pod nazwą : WegeAga
Kochana mamanie słyszałam o takich cukierkach
Za duzo nie rozumiemale super takie menu
![]()
Nie tylko TyKurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebieale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później
zwykle tuby
chyba że się rozciągną ale nie sądzę
wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl
szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3