reklama
Elodia
Fanka BB :)
Si. Wstaw suwaczek na kompie albo przez przegladarke w twlefonie bo jak w apce wstawisz to sie nie beda zmieniać
atomek
tym lepiej przerwa drzemkowa wciaz przed namiHahahaha nie śpię xD naleśniki smażę
Margana
Wlasnie ten na kompie wstawiony nie byl widoczny w apce. Dlatwgo wstawilam tu od nowa i jest widoczny, ale nie dziala.Elodia wspominała, że musisz na kompie wstawić suwaczek bo jak wstawisz przez apkę to nie działa.
Zobaczcie jakie cudeńko znalazłam [emoji7] w środę kupuję [emoji14]
Zobacz załącznik 830179
Aniołek[*]8.08.2017
Elodia
Ale spać mi się nie chce. A jutro to tym bardziej jak przed wizytą będę. Dzisiaj postaram sie sennosc przetrzymac do 22 żeby szybciej zasnać, może się udatym lepiej przerwa drzemkowa wciaz przed nami
adamiko2
Ja mogłabym spać 24 na 24h [emoji17]Ale spać mi się nie chce. A jutro to tym bardziej jak przed wizytą będę. Dzisiaj postaram sie sennosc przetrzymac do 22 żeby szybciej zasnać, może się uda
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
A to ciekawe. Bo moj z wiekiem corki wstawialam wlasnie na kompie i dziala a suwaczkiw stawiane przez apkę nic nie ruszaja. Może trzeba i w apce i na kompie wkleic kod. Ja tak zrobilam, zobaczymy czy mi sie jutro przestawiWlasnie ten na kompie wstawiony nie byl widoczny w apce. Dlatwgo wstawilam tu od nowa i jest widoczny, ale nie dziala.
Aniołek[*]8.08.2017
Elodia
Ja jak w nocy się nie wyspie przez to wstawanie na siku to tez w dzien wiecej śpię. A jesli przespie noc w miarę z jednym siku to potem w dzien mi sie nie chce.Ja mogłabym spać 24 na 24h [emoji17]
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga30
JaJa Poznań. To kto ma do mnie najbliżej?
Podziel się: