reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też mnie to dziś czeka, jak tylko odwiedzę moja córeczke na cmentarzu bo na dziś miałam termin porodu..

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymaj się kochana cieplutko :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Czujecie, że ja dalej czekam :szok: Gdyby nie wy to bym tu oszalała z nerwów.

Czyli nie udało się dzisiaj porozmawiać?

Ja za pewne jakoś długo czekać tez nie będę ale myśle wstrzymać sie do nowego roku ale wózki już przeglądam i mam swój typ ;)

Jaki?

Ceny są zawrotne w PL a w USA są o polowe tańsze ten co piszesz tez jest super

Też mi się mega podobają..! Dobrze że wrzuciłaś pomysł, może ja też kogoś zmuszę do przysłania z USA jak wszystko dobrze pójdzie :) W końcu ciężarnej nie odmówią ;)

Nio fajny tylko wolałabym zamknięty kosz i koła pompowane.

A będziesz jeździła tym wózkiem głównie po jakimś nierównym terenie? Pamiętaj, ze jak potrzebujesz wózek do miasta, to pompowane koła są strasznie ciężkie. Jak będziesz szła do sklepu itp to nie zakręcisz wózkiem w miejscu. No i w 90% to ty będziesz go np składać do auta- jeśli jeździsz. A jeśli natomiast mieszkasz w jakimś terenie, gdzie w krę wchodzą spacery po lesie, nierównych ścieżkach, nie wrzucasz tego 5 x dziennie do bagażnika to pompowane super

Oglądałam właśnie "Jutro będziemy szczęśliwi". Piękny film ale popłakałam się na końcu jak bóbr.

Powiem wam że myślałam że mnie ten dzień nie ruszy.. Ale jednak :( smutno bardzo mimo maluszka pod sercem :(

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]

Też mnie to dziś czeka, jak tylko odwiedzę moja córeczke na cmentarzu bo na dziś miałam termin porodu..

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja miałam na 26 sierpnia termin (w urodziny Taty i mojej siostry wypadało), też wtedy pamiętam się wybraliśmy na cmentarz odwiedzić Synka.

A ja kochane wczoraj poprosilam męża żeby mi zrobił pomidorowa dzisiaj przed praca (mój ma druga zmiane na 14:00) z ziemniaczkami tloczonymi, myslalam ze zapomniał i napisałam, czy zrobił... Zrobił [emoji5] [emoji5] [emoji5] on robi najlepsza pomidorowa [emoji14]

Ja juz po. Pechezyk jest. tylkajacy punkcit też wiec wszystko ok. co do wieku ciązy to nie będzie mi w stanie jej lekarz potwierdzic az do ok 11 tygodnia i 1 badania prenatalnego. Na ten moment określa na 5/6 tydzień.

za godzinke bedzie mozna nadrobic czytanie zaległośc na forum bo @Elodia będzie spac a @olaaa7
wyjdzie z pracy ;););)

reklama
Do góry