reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny chce kupić rajstopy ale nie wiem jaki rozmiar to nr 4, pomóżcie (chodzi o wymiary z tabelki)
Link do: 20den LYCRA RAJSTOPY CIĄŻOWE Z PANELEM KOLORY 4
Ja z ciążowych mam 3 czyli tu to są te 38 i są ok :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzień Dobry :)
Podczytam Was trochę bo już od godziny próbuje dodzwonić się na infolinię PZU..
Muszę odwołać spotkanie z nimi , ponieważ właścicielka mieszkania w końcu się ze mną skontaktowała i dała numer do przyjaciela który jest pracownikiem PZU, opiszę nam szkody condo najmniejszej drobnostki i najlepsze, że o wiele szybciej dostaniemy odszkodowanie, bo nie będą przekładać sprawy jak dla ogólnego klienta.
Miłego Dnia :)

Trzymam kciuki za wizyty :*

A możesz polecić jakieś konkretne? Bo niestety u mnie to zazwyczaj rajstopy wystarczają na 1-2 wyjścia i mam na palcach dziury.
Wiesz co, ja kupiłam na takim stoisku z rajstopami za 18zł jedne cienkie i jedne 40den i póki co jestem zadowolona, jakaś forma Penti i z tyłu mam tabelkę 155-185cm waga 50-80 rozmiar 3 i ja te mam akurat

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam jeszcze jedną prośbę, z racji tego, że nigdy nie wiem co na siebie założyć i co do czego pasuje to proszę o radę :p co można założyć na sukienkę dzianinową taką cieńszą bez rękawów?

Miłego dnia Jolciu [emoji8] a jak Ty się trzymasz? Jak mama i L?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki że pytasz :) Mamcia juz jutro się kładzie do szpitala. A jeśli chodzi o Ł czekamy na wizyte u specjalisty. NIe czytam już w google i staram sie o tym nie myśleć, bo mocno na głowę mi to weszło i ciśnienie szło do góry, ja cały czas byłam zdenerwowana, ręce mi sie trzęsły i miałam skurcze. Musimy czekać i tyle. Moje zdenerwowanie nic nie przyśpieszy...Także czekamy i gdy będzie trzeba to będziemy działać

Ja mam wynik laboratoryjny z 2009roku. W 2011 jak bylam w ciazy to ten wynik tylko mialam, a teraz mi powiedzial, ze musi byc drugi wynik.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Oooo to jestem w szoku. Moja koleżanka jest teraz w 3 ciąży i 2 poprzednie miała cały czas jeden wynik własnie z 1 ciąży. Teraz kazał jej znowu zrobić, ale ona miała cieżki 2 poród i miała przetaczaną krew i to podobno dlatego...

reklama
Do góry