reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

jak urodzisz to twoj musi dostarczyc akt urodzenia dziecka oraz oswiadczenie o wymiarze macierzysnkiego czy pol roku czy rok - tak jest u nas i tyle

a jak sie bedzie konczyc macierzynski to najlepiej zadzwon oni ci wylicza bo bedziesz miala jeszcze stary urlop do wykorzystania wiec napwno nie wrocisz dokladnie rok po urodzeniu
Dzięki za wyjaśnienie :) Jeszcze dopytam co i jak dokładnie jak będę donosiłam im L4 :)

reklama
A ja zjadłam to ciastko w pracy i teraz się zastanawiam czy tam czasem nie było odrobinkę alkoholu i się teraz stresuję bo normalnie to nawet nie jem cukierków z alkoholem. Chyba Małemu nic nie będzie po tym cieście?
Napewno nie[emoji4]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny jestem wsciekla. Wczoraj jak robilam ta gluloze to mialam do pobrania jeszcze grupe, morfologie, hbs i magnez. Wlasnie dzwonila pani z laboratorium, ze nastapil blad probki morfologii, hbs i magnezu. No musze jeszcze dzis pojechac zeby miec pewnosc, ze bedzie na jutro na wizyte[emoji35]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!!!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny jestem wsciekla. Wczoraj jak robilam ta gluloze to mialam do pobrania jeszcze grupe, morfologie, hbs i magnez. Wlasnie dzwonila pani z laboratorium, ze nastapil blad probki morfologii, hbs i magnezu. No musze jeszcze dzis pojechac zeby miec pewnosc, ze bedzie na jutro na wizyte[emoji35]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A co z glukozą, też musisz powtórzyć?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

współczuje ..

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Kurdeee jak na złość:/współczuję

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My po wizycie
Na zaparcia zaproponowała dwa syropy Lactulosum lub ten Duphalac / Lactulosum
Maluch rośnie i wszystko w porządku, chociaż ciągle miednicowy. Przepisała mi znów duphaston 2x1, slowMag 2x2, nospa forte 2x1. Kazała dużo odpoczywać.
Opłaca się pić pokrzywę i melisę bo schudłam 1,5 kg, widocznie się woda zatrzymuje

ja wlasnie odkad pije codziennie pokrzywe to waga stoi w miejscu

a ile kubków pijesz dziennie ???

Do góry