reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wlasnie. Chyba jemy tyle ile potrzebujemy? Mamy sie glodzic w ciazy?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jak nie mamy nadwagi przed ciąża to nic nie zaszkodzi dużo przytyć [emoji16] ale niestety jak jest nadwaga to już wtedy niewiele pozwalają bo to też dla ciąży niebezpieczne

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Co ty on ma czas do końca czerwca się wyrobić [emoji23]
Na malowanie daje mu czas do przyszłego pt będzie malowac agregatem malarskim wiec pójdzie szybko
W salonie jedynie musi obniżyć sufit to będzie się bawić

Taras ma 50m2 musi płyty tarasowe ułożyć i kupić je najpierw [emoji23]

Wiec nudzić się mu nie będzie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No czyli najpierw remont a potem narodziny syna [emoji123] na pewno nie będzie mu się nudzic[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No na prawdę z całego serca im współczuję ale ja muszę z tad uciekać szkoda że nie mam że sobą słuchawek z telefonu :/

Poproś swojego faceta by jutro Ci przywiózł :( bo gdy człowiek się stresuje to dodatkowy stres nie jest wskazany a wiadomo, że gdy konta się źle dzieje to nas stresuje i martwi dodatkowo :(

f2w39n7303c24ozn.png

Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

To ty jak ja kiedts przy 184 68kg co kiedts dalam foto tam ...
To ty tez tak wygladalas[emoji85][emoji85]

On chodzi na zmiany
Na rano
Na południe
Na 18-3:00
Na noc
Aż taka zołza nie jestem musi być wypoczęty bo zarządza ludźmi i materiałem na kopalni

Wiesz co ja tez pracuje na zmiany i odpowiadam za zycie ludzkie, a dzieckiem musze sie zajac nawet nie spiac dwie doby, wiec ja nie jestem wyrozumiala pod tym wzgledem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Onaszczesliwa2018 rozumiem Cię w 100%, strasznie przykre obie sytuacje ale Ty musisz dbać o własne zdrowie psychiczne, a w takich sytuacjach podwójnie łatwo coś sobie wkręcić... obys jutro leżała już w domu!

No właśnie już urochomilam oczywiscie wujka Google i czytam bzdury wrrrrr jak ja niecierpie siebie samej za to

reklama
Do góry