reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie mówię o kolejnym kredycie. Bo wiem jak to ciąży. Sami mamy i to siedzi w głowie co miesiac. Dlatego też nie zamierzamy pozyczyc ani jednej złotówki. Może w końcu uda wam się wyjść na prostą..
No mam nadzieje. Byle te karty splacic to juz bedzie dobrze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Cześć dziewczyny po świętach :) ja się b relaksuję jeszcze chwilę, bo jutro do pracy. Mam nadzieję, że powoli przechodzą Wam dolegliwości
Haha mój się śmieje że jestem jak Matka Tygrysica [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie grozi Ci co najwyżej nadopiekunczosc:p
najważniejsze, że szyjka pod kontrolą.

Co do upałów, to trzeba uważać, bo noworodki mają bardzo słabą. Ale myślę, że na tarasie w zacieniontm miejscu spokojnie można.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie gazowanej nie wypije. Bo zaraz robi się taka mdła , cierpka. Dolewalam sobie sok n. Wisnia, kiwi czy coś. Ale przeszłam ostatnio na wody smakowe. Myślałam , że lepsze to nic gazowana. A lekko gazowana po połowie dnia się wygazuje :/ i co pić..
Ale skąd pomysł, że nie można gazowanego? Zwykła woda gazowana nie zaszkodzi, jeśli tylko nie masz po niej zgagi, dziecku jest obojętne, czy są bąbelki, przy czym zwykła na pewno zdrowsza, niż smakowa, ale od smakowej też nic strasznego się nie stanie. Nie dajmy się zwariować :)

Kurcze okropne jest to uczucie[emoji53] Ja do tego czuje przy tym taki ucisk na cale podbrzusze, tez tak masz?
Tez wyniki do tej pory idealne, zreszta zobacze jak teraz, bo w srode ide na badania, a ostatnio mi sie bardzo nasililo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam podobnie. Robię siku, wychodzę po młodego do żłobka i już przy bramie mogłabym zawracać do toalety. A nie daj Boże kichnąć po drodze. Jak siedzę jest ok, jak wstaje macica siada jakoś na pęcherzu.

Ale skąd pomysł, że nie można gazowanego? Zwykła woda gazowana nie zaszkodzi, jeśli tylko nie masz po niej zgagi, dziecku jest obojętne, czy są bąbelki, przy czym zwykła na pewno zdrowsza, niż smakowa, ale od smakowej też nic strasznego się nie stanie. Nie dajmy się zwariować :)

Będę piła najwyżej na zmianę. Wolę smakowa wodę niż oranżade bo w kolorowych napojach na prawdę dużo cukru i sztucznych barwników. To wiem , że syf. Ale o smakowej nie wiedziałam jakie macie zdanie i spytałam :) jak widzę, zdania podzielone :D

Czyli to nic zlego, skoro nie tylko ja tak mam. Tylko jak my przetrwamy jeszcze 3 miesiace[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Haha, poczekaj na ułożenie głowkowe, dopiero się pęcherzowi dostanie. Mój na razie leży chyba w poprzek, a i tak ciągle sikam.

Ja mam podobnie. Robię siku, wychodzę po młodego do żłobka i już przy bramie mogłabym zawracać do toalety. A nie daj Boże kichnąć po drodze. Jak siedzę jest ok, jak wstaje macica siada jakoś na pęcherzu.

Kurcze, to widze, ze sporo z nas tak ma[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Będę piła najwyżej na zmianę. Wolę smakowa wodę niż oranżade bo w kolorowych napojach na prawdę dużo cukru i sztucznych barwników. To wiem , że syf. Ale o smakowej nie wiedziałam jakie macie zdanie i spytałam :) jak widzę, zdania podzielone :D
Klaudia wystarczy, ze poczytasz sklad na opakowaniu, nie musisz pytac nas[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Haha, poczekaj na ułożenie głowkowe, dopiero się pęcherzowi dostanie. Mój na razie leży chyba w poprzek, a i tak ciągle sikam.

Wiesz co moja mloda lezala glowkowo od 25tc i nie kojaze zeby bylo az tak zle. Tzn na pewni czesto sikalam, ale nie przypominam sobie az takiego ucisku na cale podbrzusze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja sama nie piję smakowej, nie lubię słodkich napojów, ale uważam, że nie można popadać w paranoję :) są chyba zresztą różne, słodzone cukrem, slodzikami i tylko z aromatem. Ważne, żeby się nawadniać. Sam gaz nie szkodzi na pewno, tak samo podczas karmienia.

Do góry