reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Spokojnie, chyba to nie wiek, ja też tak dość często mam że mi brzuszek twardnieje jak jak dużo chodzę czy sporo robię ale staram się w międzyczasie się na chwilę położyć i po chwili jest ok :)

p19u3e3k9ksblcmk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale nam chodzi o to, ze tak sie dzieje jak nam sie chce siku.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
U mnie ma wpływ wszystko, wiek na pewno nie jest bez znaczenia . Jasne że rodzą i kobiety po 40 ale najlepszy roztoczy to 20kilka . Ja mam 33 w tym roku ..poza tym każda kolejna ciąża osłabia mięśnie itd. Generalnie te 7 lat temu w ciąży czułam się o niebo lepiej [emoji6]

A ja w sumie te 7 lat temu wcale lepiej sie nie czulam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No dokładnie. Nie przechodzi . Wykapalam się i jedziemy na izbe.. A w pochwie momentami to tak jakby mi ktoś tam nozem jezdzil...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, przykro mi. Jedz, bo nie ma co z tym zostaeac na noc[emoji53] Trzymam kciuki zeby jednak nie okazalo sie nic zlego!!! Daj znac jak tylko bedziesz mogla Trzymajcie sie z synkiem[emoji8]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tak mam, małe mnie właśnie dziś tak skopało po pęcherzu że brzuch mi się twardy zrobił. Chodzę co chwilę do toalety [emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, troche to pocieszajace, ze nie jestem jedyna. Ale jest to okropne. No gdzie nie wejde to od razu toalety szukam[emoji53] Juz nie mowiac, ze nigdzie dojsc nie moge.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry