reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No dokladnie, po swiecace nie moglam dojsc do auta, no szok. Co to bedzie dalej?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie mam pojęcia. Ja też jeszcze szliśmy szybciej bo zimno to od razu klucie w pochwie

reklama
Spokojnie, chyba to nie wiek, ja też tak dość często mam że mi brzuszek twardnieje jak jak dużo chodzę czy sporo robię ale staram się w międzyczasie się na chwilę położyć i po chwili jest ok :)

p19u3e3k9ksblcmk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

U mnie ma wpływ wszystko, wiek na pewno nie jest bez znaczenia . Jasne że rodzą i kobiety po 40 ale najlepszy roztoczy to 20kilka . Ja mam 33 w tym roku ..poza tym każda kolejna ciąża osłabia mięśnie itd. Generalnie te 7 lat temu w ciąży czułam się o niebo lepiej [emoji6]

To jest racja ja w pierwszej ciąży czułam się najlepiej im dalej tym gorzej

Mi tez cos brzuszek twardnial przy tym spacerowaniu po cmentarzu[emoji53]

W ogole ostatbuo tak mam, ze jak mi sie chce siku to od razu nrzuch mnie boli, twardy sie robi i czuje taki ucisk, ze ledwo moge isc[emoji53] A chce mi sie ciagle. Tez tak macie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tak mam, małe mnie właśnie dziś tak skopało po pęcherzu że brzuch mi się twardy zrobił. Chodzę co chwilę do toalety [emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry