reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Drogie mamusie zycze Wam i Waszym rodzinkom zdrowych i radosnych swiat spedzonych w rodzinnej atmosferze[emoji214][emoji213][emoji235][emoji231]

My pojechalismy ze swienonka, potem na cmentarz i do tesciowej zawiezc jej ciasta. Teraz wracamy i M sie bierze za gotowanie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Drogie mamusie zycze Wam i Waszym rodzinkom zdrowych i radosnych swiat spedzonych w rodzinnej atmosferze[emoji214][emoji213][emoji235][emoji231]

My pojechalismy ze swienonka, potem na cmentarz i do tesciowej zawiezc jej ciasta. Teraz wracamy i M sie bierze za gotowanie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mój od rana sprząta pranie pościel auto umyl normalnie szok a ja mega źle się czuje od wczoraj i myślę czy na IP niepojechac strasznie mi brzuch twardnieje boli wszystko na dole , do tego mam mega klucia w pochwie:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tobie również zdrowych i spokojnych [emoji4]

Mój od rana sprząta pranie pościel auto umyl normalnie szok a ja mega źle się czuje od wczoraj i myślę czy na IP niepojechac strasznie mi brzuch twardnieje boli wszystko na dole , do tego mam mega klucia w pochwie:/

Oj, mam nadzieję, że jednak szybko samo przejdzie, żebyś nie spędzała świąt w szpitalu.. Ale wiadomo, zdrowie i maleństwo najważniejsze....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Położyłam się na chwilę, i Hania szaleje...
Ale nie wiem, czy coś powinnam dzisiaj robić [emoji23]

O poszedł że swieconką, a wcześniej przygotowywałam koszyczek - wszystko poukladałam, ułożyłam, i czegoś mi brakuje... Cholera - jajka... [emoji33]
Patrzę na zegarek - ok, zdążą się ugotować... Wstawiłam 3 do garnka, gotuję... Po chwili patrzę - wszystkie pęknięte [emoji20] powtórka, nowe jajka, itd.. Za drugim razem się udało... Do gotowania dorzuciłam barwnik, okazało się, że zaczął schodzić...
Mam łaciate jajka...
Potem wzięłam się za gotowanie...
Najpierw spaliłam ciecierzycę, potem, jak ją ugotowałam drugi raz, to pół blendera wylądowało na podłodze, tzn nie całkiem, bo cześć jeszcze na blacie i w moim kubku z herbatą... Pierwszy raz w życiu nie zsiadł mi się majonez, musiałam dodatkowo zagęszczać...
A poza tym cały czas coś mi spada, coś nie wychodzi itd...
Masakra jakaś, ciekawe, co będzie dalej...?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry