reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wesolych swiat dziewczyny. Rodzinych i pogodnych ,smacznego jajeczka [emoji12]
Ja juz zrobilam salatke krabowa,bylam jeszcze w tesco na szybko. Ogarnelam chalupe. Zrobilam barszcz bialy. Juz dzieciaki jadly z ziemniakami i jajeczkiem ,kielbaska na obiad bo oczywiscie jak to .....obiadu nie ma. Jeszcze zostala mi brokulowa do zrobienia jaja feszerowane zlozyc i zrobic jablecznik dla rodzicow. Ale chwile musze odsapnac z nogami w gorze...bo brzuszek napina sie , wzielam magnez i nospe. Teraz leze a maly fika to z prawej to z lewej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wesolych swiat dziewczyny. Rodzinych i pogodnych ,smacznego jajeczka [emoji12]
Ja juz zrobilam salatke krabowa,bylam jeszcze w tesco na szybko. Ogarnelam chalupe. Zrobilam barszcz bialy. Juz dzieciaki jadly z ziemniakami i jajeczkiem ,kielbaska na obiad bo oczywiscie jak to .....obiadu nie ma. Jeszcze zostala mi brokulowa do zrobienia jaja feszerowane zlozyc i zrobic jablecznik dla rodzicow. Ale chwile musze odsapnac z nogami w gorze...bo brzuszek napina sie , wzielam magnez i nospe. Teraz leze a maly fika to z prawej to z lewej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy Ty wkoncu odpoczniesz

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane Wesołych Świat !!:*
Nadrobię Was w poniedziałek jak K pojedzie :) Dzisiaj byliśmy poświęcić koszyczek, porobilismy trochę w kuchni i za godzinę idziemy na urodziny mojej chrzesnicy :)

Malutka dalej słabo wyczuwalna, biodra i kręgosłup coraz bardziej dokuczają , mam nadzieję , że u Was wszystko dobrze :)
Calusyy !!❤️❤️❤️

Tak :)
Przy czym na 2 szklanki mąki daję ze 4 torebki przyzwoitej herbaty ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze, pierwsze slysze. Musze kiedys sprobowac[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A tak w ogóle to dziś witamy 27 Tc [emoji55][emoji55][emoji55] mała tak mnie kopie po pęcherzu, że aż mi brzuszek się zaczął robić twardy, wzięłam magnez położyłam się i opuściło [emoji4]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze ze przeszło [emoji110] [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry