reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też ładny :) podobają mi się jasne panele :) tym bardziej że kuchnie mamy czarna :) tzn montujemy ją :D

p19u3e3khl24zb29.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U nas meble w salonie będą bardzo ciemne, narożnik szary, ale kuchnia szara z ciemnymi blatami ;)
Myślę, że jeśli chodzi o wnętrza mamy dość podobny gust ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Marika ale fajnie urządzanie jest najlepsze [emoji4]
Oo widzisz Aga nie mam żadnego paszteta ale olewam w tym roku nosiłam reklamówki o trochę brzuch mnie boli
Marcelina śpi u teściów Łukasz będzie o 21 z pracy wiec ja leżę nic nie robię potem kąpiel i spac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Często robię pasztety, tym razem może zrobię z suszonymi śliwkami albo zurawiną ;) Ale ja do pasztetu nie potrzebuje innych składników których standardowo nie ma w domu - soczewica, kasza jaglana, cebulą, itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marika ale fajnie urządzanie jest najlepsze [emoji4]
Oo widzisz Aga nie mam żadnego paszteta ale olewam w tym roku nosiłam reklamówki o trochę brzuch mnie boli
Marcelina śpi u teściów Łukasz będzie o 21 z pracy wiec ja leżę nic nie robię potem kąpiel i spac

Ale ja też leżę... Wyprasowałam co nieco, i też brzuch ciągnie....
Ale za parę godzin planuję wstać i się pobawić trochę wypalarką - na razie planuję wzorki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Odpoczywaj tym bardziej ze jak tyle leżałas to teraz każdy wysiłek nawet lekki będzie bolesny bo ciało się rozleniwilo

No te opanierowanie tej ryby to był wyczyn [emoji3] ale Ty też się nieszarp z siatkami i odpoczywaj[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby szybko przeszło [emoji106]
Ja co roku bardzo dużo robiłam, ale w tym roku odpuszczam... I Ty też powinnaś odpuścić i leżeć, odpoczywać itd - święta będą znowu, a maleństwo ważniejsze od świąt...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No już chyba puszcza trochę tfu tfu ale już nawet się niczego nietykam nawet najmniejszej rzeczy bo nawet to dla mnie za dużo jak widać [emoji3] spróbowałam i podziękuje [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry