Ekstra, widać postępy [emoji106]Nie patrzcie na dół niebieskiej ściany bo będzie tam listwa
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A co to za panele..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekstra, widać postępy [emoji106]Nie patrzcie na dół niebieskiej ściany bo będzie tam listwa
27.06.17 Anastazja [*]
Ty też odpocznij trochę, co...? Bez powodu kręgosłup nie boli, a czasem naprawdę trzeba odpuścić i odpocząć... (tak, właśnie się tego uczę....)Oby przeszlo! Nic juz nie rob wiecej!
Mnie kregoslup boli tak, ze ledwo stoje[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
To jest wysiłek...No niedziwie sie Ty od wczoraj tyle robisz ze odpocznij tez wkoncu tez musisz sie oszczedzac -pamietaj. Nie nie mój chyba nawet trochę zły bo mówi "a nie mówiłem że ja to zrobię, nie mówiłem " no i jutro swieconke też odpuszczę bo aż sama się wystraszylam , lekarka powiedziała że coś tam mogę trochę porobić i niepomyslalam że to aż taki wysiłek dla mojego organizmu no nic oby przeszło [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No niedziwie sie Ty od wczoraj tyle robisz ze odpocznij tez wkoncu tez musisz sie oszczedzac -pamietaj. Nie nie mój chyba nawet trochę zły bo mówi "a nie mówiłem że ja to zrobię, nie mówiłem " no i jutro swieconke też odpuszczę bo aż sama się wystraszylam , lekarka powiedziała że coś tam mogę trochę porobić i niepomyslalam że to aż taki wysiłek dla mojego organizmu no nic oby przeszło [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Panel laminowany dąb Aurora [emoji14]Ekstra, widać postępy [emoji106]
A co to za panele..?
Ja planuję na śniadanie jak zwykle warzywa, jajka, O kupi kawałek jakiejś wędliny, jeszcze upieczemy pasztet, i wege-kiełbaskiJa wróciłam właśnie z zakupow ostatnie [emoji58] chwała ze nie było dużo ludzi i kolejek
Dziś już nic nie robię
Jutro sernik brule
W nd nas nie ma wiec dopiero w pon robię obiad łosoś na szpinaku i żurek a na śniadanie i kolacje mam 2 pasty wędliny i kiełbasy nic więcej nie robie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trochę inny odcień, ale minimalniePanel laminowany dąb Aurora [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Też ładny podobają mi się jasne panele tym bardziej że kuchnie mamy czarna tzn montujemy jąTo trochę inny odcień, ale minimalnie
Tak mi się skojarzyło... Ja mam dąb kleopatra [emoji23]