reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie patrzcie na dół niebieskiej ściany bo będzie tam listwa :)
1522424408-72de5448eef2d949-aaaaaa.jpeg

p19u3e3khl24zb29.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ekstra, widać postępy [emoji106]
A co to za panele..? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja wróciłam właśnie z zakupow ostatnie [emoji58] chwała ze nie było dużo ludzi i kolejek
Dziś już nic nie robię
Jutro sernik brule
W nd nas nie ma wiec dopiero w pon robię obiad łosoś na szpinaku i żurek a na śniadanie i kolacje mam 2 pasty wędliny i kiełbasy nic więcej nie robie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niedziwie sie Ty od wczoraj tyle robisz ze odpocznij tez wkoncu tez musisz sie oszczedzac -pamietaj. Nie nie mój chyba nawet trochę zły bo mówi "a nie mówiłem że ja to zrobię, nie mówiłem " no i jutro swieconke też odpuszczę bo aż sama się wystraszylam , lekarka powiedziała że coś tam mogę trochę porobić i niepomyslalam że to aż taki wysiłek dla mojego organizmu no nic oby przeszło [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest wysiłek...
Ja będę jutro piekła, ale że swieconką pójdzie O, żebym ja nie musiała po schodach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No niedziwie sie Ty od wczoraj tyle robisz ze odpocznij tez wkoncu tez musisz sie oszczedzac -pamietaj. Nie nie mój chyba nawet trochę zły bo mówi "a nie mówiłem że ja to zrobię, nie mówiłem " no i jutro swieconke też odpuszczę bo aż sama się wystraszylam , lekarka powiedziała że coś tam mogę trochę porobić i niepomyslalam że to aż taki wysiłek dla mojego organizmu no nic oby przeszło [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Odpoczywaj tym bardziej ze jak tyle leżałas to teraz każdy wysiłek nawet lekki będzie bolesny bo ciało się rozleniwilo

Ja wróciłam właśnie z zakupow ostatnie [emoji58] chwała ze nie było dużo ludzi i kolejek
Dziś już nic nie robię
Jutro sernik brule
W nd nas nie ma wiec dopiero w pon robię obiad łosoś na szpinaku i żurek a na śniadanie i kolacje mam 2 pasty wędliny i kiełbasy nic więcej nie robie

Ja planuję na śniadanie jak zwykle warzywa, jajka, O kupi kawałek jakiejś wędliny, jeszcze upieczemy pasztet, i wege-kiełbaski ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marika ale fajnie urządzanie jest najlepsze [emoji4]
Oo widzisz Aga nie mam żadnego paszteta ale olewam w tym roku nosiłam reklamówki o trochę brzuch mnie boli
Marcelina śpi u teściów Łukasz będzie o 21 z pracy wiec ja leżę nic nie robię potem kąpiel i spac

reklama
Do góry