reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To tak jak ja, tyle nam zeszło z tym sprzątaniem, że szkoda gadać ale na szczęście wykrzesałam siły żeby przynajmniej ogarnąć sos więc dziś tylko go zagęszczę i zostają same placki do ogarnięcia :) A powiedz jak Ty się czujesz po takich obfitych posiłkach? Ja to zjem trochę i potem czuję się taka pełna, że się źle czuję.

Jak studnia bez dna wczoraj to zjadlam te 4 talerze tej zupki potem pojechałam rodzinkę odwiedzić bo nam mama zmarła 2.11 i chciałam zobaczyć jak się trzymają i w domku jakieś 4 kromki chlebka z serem krakowska sucha :) i pomidorkiem mnie naszło i w sumie z 2 jabłka mało jak na mnie dziś narazie nic bo mój cudowny poranek zaczyna się od mdłości narazie się wstrzymuje.

Mi się dla dziewczynki podoba Marcela bardzo:)

Moja córka ma na imię marcelina ale wołamy ja marcela [emoji5]

p19u9jcgq5oadwv5.png

Ooo matko produkujecie jakby Wam za to płacili. Chce odpisać w jakimś wątku, zajmuje się chwilę mała a tu już 5 nowych tematów i nie ma co wracać do tamtego ;)

Ja dziś wizytuje o 13. Podwozie już przygotowane teraz tylko tuptac nogami.

Jak już się remontami dzielimy to nasze gniazdko to zaraz wam pokaże nasz poziom zaawansowania.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja następną wizytę mam w 9+1 czyli kolejna będzie 12+ coś więc pewnie wtedy dostanę skierowanie. A te wyniki prenatalnych dostaje od razu? Czy dopiero mój lekarz je oceni i powie czy jest ok?

To wygląda dokładnie jak usg, tylko dokładniejsze, wynik jest widoczny od razu dla lekarza, który robi to badanie

Ja się umówiłam na jutro na wizytę u innego lekarza. Akurat będzie prawie 2 tygodnie po pierwszej wizycie. Dziś jeszcze mam długi i ciężki dzień, bo do 14 jestem w pracy a później mam szkolenie, które kończy się o 21. Wizytę mam na 7:15 rano, także jutro skonsultuję wszystkie moje złe wyniki. Trzymajcie kciuki

Ooo matko produkujecie jakby Wam za to płacili. Chce odpisać w jakimś wątku, zajmuje się chwilę mała a tu już 5 nowych tematów i nie ma co wracać do tamtego ;)

Ja dziś wizytuje o 13. Podwozie już przygotowane teraz tylko tuptac nogami.

Jak już się remontami dzielimy to nasze gniazdko to zaraz wam pokaże nasz poziom zaawansowania.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizyte. A produkcja idzie cala para....ja sama czasem odnalezc sie nie moge jak jakis czas nie ma mnie na forum

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry