reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Poka jaki?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolor taki jak na zdjęciu tylko wersja prawa.
f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg

Załączniki

• f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg
    f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 152
Witam i ja [emoji846] mi się nie chce spac wieczorem za to rano mam problem z wstaniem moj szef jest w delegacji wiec powiem mu o ciazy w przyszłym tyg albo przed wigilijka firmowa 9.12 moj szef akurat jest bardzo wporzadku i nie raz mi mówił ze mam się nie stresować jakbym była w ciazy bo moja stanowisko pracy zawsze będzie na mnie czekać co mnie cieszy chociaż przyzna szczerze ze nie wiem czy chce wrócić później do pracy chciałabym więcej w domu być z dziećmi a tak od 8-16 od pon-pt w biurze i nie mam czasu na nic ale za to dużo zarabiam i firma naprawdę jest super i tu mi żal znów odchodzić tym bardziej ze mam umowę na czas nieokreślony ale już od jakiegoś czasu liczę ze zostanę sobie tylko przy swoim butiku i zrezygnuje z etatu a czas poświęcę rodzinie i dzieciom moja córka w wrześniu pójdzie do 3 klasy
U nas na szczęście po remoncie bo mieszkamy w swoim nowym domu ale już zapowiedziałam mężowi ze zostało mu na wiosnę do zrobienia podłoga na tarasie bo ja w lipcu będę tam pic kawę dzisdzius w wózku moje dwa pieski Czesio i Gustaw będą się opalać a marcelina bawić wiec wszystko ma być gotowe [emoji23]
Ja mam tylko lekkie mdlosci nic więcej czyje się dość dobrze nie odczuwam żadnego bólu jedynie cycki mnie bola ale na brzuszku mogę jeszcze spac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My jesteśmy właśnie w fazie remontu. I to dlatego mąż zdecydował się na 3. Wcześniej nie mieliśmy warunków doszło nam 30 m więc jest miejsce dla maluszka. Z tym że cały czas pod górkę
Młoda w domu kaszle bardzo bo pełno kurzu wszędzie. Staram się jak mogę sprzatac. Po przedszkolu ruszamy na świetlicę żeby jak najmniej była w domu. Doktor powiedziała że dopuki będzie remont ona kaszlec będzie dostała dodatkowe leki żeby go zmniejszyć. Dziś ma ma zbić zabudowę na dziurę. Rozciągnąć instalacje elektryczne i wełnę przykryć folią termoizolacyjna. W wekkend będzie szwagier i mają przywieść regipsy. Mąż chce to jak najszybciej skończyć. Ja mam rozprawę spadkowa po mamie w grudniu o sprzedaż mieszkania więc jak by się szybko udało i sprzedać mieszkanie to mielibyśmy kasę odrazu na kuchnię . On chce to zrobić zanim urodzi się dzidziuss. Zaraz wklejw zdjęcia jak już wyglada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No to przybijam piąteczkę :) my nie mamy ślubu co prawda, ale juz kilka lat związku za nami.

...i ja! :)

O rety! :o Ja mam syna, mój facet też syna więc też chciałabym dziewczynkę... ale z drugiej strony drugi chłopczyk też będzie fajnie :) Mój syn mega chce brata, siostra "ostatecznie" :D

Też tak mam, jakbym miała coś naderwać w środku ;)

Ja mam identycznie jakby mi coś wyrwało przez kilka sekund straszny bol

Ja w tamtych ciazach tez mialam a prenatalne robi sie od 11 do 13tyg6dzien bo pozniej nie widac dobrze. I zastanawiam sie czy bedzie robil

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja następną wizytę mam w 9+1 czyli kolejna będzie 12+ coś więc pewnie wtedy dostanę skierowanie. A te wyniki prenatalnych dostaje od razu? Czy dopiero mój lekarz je oceni i powie czy jest ok?

My jesteśmy właśnie w fazie remontu. I to dlatego mąż zdecydował się na 3. Wcześniej nie mieliśmy warunków doszło nam 30 m więc jest miejsce dla maluszka. Z tym że cały czas pod górkę
Młoda w domu kaszle bardzo bo pełno kurzu wszędzie. Staram się jak mogę sprzatac. Po przedszkolu ruszamy na świetlicę żeby jak najmniej była w domu. Doktor powiedziała że dopuki będzie remont ona kaszlec będzie dostała dodatkowe leki żeby go zmniejszyć. Dziś ma ma zbić zabudowę na dziurę. Rozciągnąć instalacje elektryczne i wełnę przykryć folią termoizolacyjna. W wekkend będzie szwagier i mają przywieść regipsy. Mąż chce to jak najszybciej skończyć. Ja mam rozprawę spadkowa po mamie w grudniu o sprzedaż mieszkania więc jak by się szybko udało i sprzedać mieszkanie to mielibyśmy kasę odrazu na kuchnię . On chce to zrobić zanim urodzi się dzidziuss. Zaraz wklejw zdjęcia jak już wyglada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż pokaż :)

reklama
Tak Wam zazdroszczę dziewczyny ze macie ochote na różne pyszności u mnie lipa totalna na nic nie mam ocoty nawet jak czytam o jedzeniu to mnie mdli :/ zjadłam pierogi może zaraz troszkę przejdzie. A co do imion to mi się podoba dla dziewczynki Melania i Lenka a dla chłopca Marcel :)

Mi się dla dziewczynki podoba Marcela bardzo:)

Do góry