reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No pewnie że zostaw ich w domu żeby się wykurowali. A lepiej już się czują?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Tak już od wczoraj nie wymiotują. Ale młody nie jadł nic wczoraj.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim [emoji4] u mnie piękna pogoda,więc nastrój też super. Co do mdłości to miałam ale wymiotowalam to raz,a tak to jakoś wytrzymywałam. Plus wstręt do pewnych zapachów, do lodówki nie mogłam zaglądać. Około 3 tyg chyba to trwało. Potem ulga cudowna. Pomagało mi przykładanie języka do podniebienia.
Miłego dnia życzę :-)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeje nie nadrobie was.....produkcja masowa...podczytywalam was . wzielam sie za robote w domu. Wszystkie okna pomyte szafy przekopane. Mialam wene na porzadki.

Gratuluje serduszek i udanych wizyt

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wczoraj walczyłam z oknem w salonie, masakra jednym słowem, całe z gładzi i resztek starej zdartej farby. Macie jakieś sposoby na doczyszczenie białych ram?

Ja to raczej walczyłam na takiej rozmowie żeby się nie roześmiać. Ja to niestety często śmiechwm reaguję na takie poważniejsze rozmowy. Albo np jak bylam na pogrzebie mpjej ś.p. babci dwa lata temu. No strasznie miałam ochote na to żeby się roześmiać. Nie wiem może to stres tak na mnie w poważnych sytuacjach działa?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Całkiem możliwe :-) z jednej strony dobrze bo śmiech dobry na wszystko :-)

Nam została łazienka, ale to w przyszłym roku i pokój dziecięcy tyle, że tak jest problem, bo ciągle pojawia się jakaś wilgoć i grzyb, nic nie pomaga, jedynie ocieplenie domu rozwiąże problem, tylko skąd brać tą kasę ehh. Dzidzia i tak będzie z nami w sypialni pewnie tak z rok więc mamy trochę czasu jeszcze na to ocieplania. Szkoda mi trochę bo zawsze marzyłam o aranżacji pokoiku dziecięcego a będę musiała z tym poczekać.
My mamy dokładnie ten sam problem. Tyle że w małym pokoju. Zawsze wychodzi grzyb i wilgoć. Żadne sposoby na to nie pomagają. No i tez wlasnie wszystko tylko ta KASA.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim [emoji4] u mnie piękna pogoda,więc nastrój też super. Co do mdłości to miałam ale wymiotowalam to raz,a tak to jakoś wytrzymywałam. Plus wstręt do pewnych zapachów, do lodówki nie mogłam zaglądać. Około 3 tyg chyba to trwało. Potem ulga cudowna. Pomagało mi przykładanie języka do podniebienia.
Miłego dnia życzę :-)

Witaj witaj :-) to dobrze że Ci to tak szybko przeszło :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
My mamy dokładnie ten sam problem. Tyle że w małym pokoju. Zawsze wychodzi grzyb i wilgoć. Żadne sposoby na to nie pomagają. No i tez wlasnie wszystko tylko ta KASA.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Wkurza mnie to bardzo, bo to też mały pokój, który był w planach przerobienia na dziecięcy :(

Do góry