reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na pewno będziesz najszczęśliwszą dziewczyną na świecie :) Widzę, że nie tylko nas wzięło na remonty przedświąteczne :p
Oj tak na razie zrobiona kuchnia a dzisiaj jeszcze zacznie się duży pokój i na końcu następny pokój. A łazienkę zrobimy po nowym roku [emoji16]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezu widzę że nie tylko u mnie to straszne samopoczucie;( ja już mam. Dosc. Koleżanka która wchodzi teraz w 3 trymestr mówi że w 2 to jest power na maca i tego się trzymam. Nie nawidze się tak czuć. Nic jeść nie mogę. Tylko seven deysy. Wczoraj dzieciom zjadłam paczkę chrupkow bingo hehhe

U nas podobno pół przedszkola wymiotuje czyli Oliwer musiał jakiegoś wirusa z przedszkola przynieść we wtorek bo Nadia nie była we wtorek w przedszkolu. Zostają już chyba do końca tygodnia w domu.

Miłego dnia;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie takie oficjalne rozmowy to trochę z taką wymuszoną grzecznością zawsze wyglądają....może na magazynie mie mialam za dużo okazji do takich rozmów, ale pamięram że też tego nie lubiłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Też nie przepadam za takim rozmowami. Chyba to przez ten cały stres.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu widzę że nie tylko u mnie to straszne samopoczucie;( ja już mam. Dosc. Koleżanka która wchodzi teraz w 3 trymestr mówi że w 2 to jest power na maca i tego się trzymam. Nie nawidze się tak czuć. Nic jeść nie mogę. Tylko seven deysy. Wczoraj dzieciom zjadłam paczkę chrupkow bingo hehhe

U nas podobno pół przedszkola wymiotuje czyli Oliwer musiał jakiegoś wirusa z przedszkola przynieść we wtorek bo Nadia nie była we wtorek w przedszkolu. Zostają już chyba do końca tygodnia w domu.

Miłego dnia;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie że zostaw ich w domu żeby się wykurowali. A lepiej już się czują?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Też nie przepadam za takim rozmowami. Chyba to przez ten cały stres.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to raczej walczyłam na takiej rozmowie żeby się nie roześmiać. Ja to niestety często śmiechwm reaguję na takie poważniejsze rozmowy. Albo np jak bylam na pogrzebie mpjej ś.p. babci dwa lata temu. No strasznie miałam ochote na to żeby się roześmiać. Nie wiem może to stres tak na mnie w poważnych sytuacjach działa?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oj tak na razie zrobiona kuchnia a dzisiaj jeszcze zacznie się duży pokój i na końcu następny pokój. A łazienkę zrobimy po nowym roku [emoji16]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nam została łazienka, ale to w przyszłym roku i pokój dziecięcy tyle, że tak jest problem, bo ciągle pojawia się jakaś wilgoć i grzyb, nic nie pomaga, jedynie ocieplenie domu rozwiąże problem, tylko skąd brać tą kasę ehh. Dzidzia i tak będzie z nami w sypialni pewnie tak z rok więc mamy trochę czasu jeszcze na to ocieplania. Szkoda mi trochę bo zawsze marzyłam o aranżacji pokoiku dziecięcego a będę musiała z tym poczekać.

reklama
Jeje nie nadrobie was.....produkcja masowa...podczytywalam was . wzielam sie za robote w domu. Wszystkie okna pomyte szafy przekopane. Mialam wene na porzadki.

Gratuluje serduszek i udanych wizyt

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry