reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

I nie zostają mazy po niej?
Ramy też jakoś myjką, czy tradycyjnie szmatką?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiesz pierwszy raz jalnmyslam to zostały mi mazy a każde następne mycie już było lepiej i teraz piękne lśniące okno mam. No ramy myje normalnie szmatką ale akurat to przeważnie mąż robi. Poczysci mi ramy a ja macham samo szkło. No a jak nie ma mąż czasu na ramy to poprostu przetre je szmatką z grubsza. wasze to lepiej niż nic [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga Tobie mało kto dorówna ze śniadaniem o 5.00 :D Ja np. nie jem nic po wstaniu (a wstaję 6.30), piję tylko wodę z cytryną, czy imbirem, czy co tam mam, a jem dopiero w pracy o 9.00
Ja też najpierw piję wodę z cytryną ;)
Poza tym po euthyroxie się nie je pół godziny, więc śniadanie dopiero przed 6 [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też najpierw piję wodę z cytryną ;)
Poza tym po euthyroxie się nie je pół godziny, więc śniadanie dopiero przed 6 [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ostatnio czytałam że najlepiej po eutyroksie nie jeść minimum godzinę. dlatego ja go biorę w nocy jak idę sikać. I rano mogę normalnie zjeść od razu śniadanie [emoji16]

Wiesz pierwszy raz jalnmyslam to zostały mi mazy a każde następne mycie już było lepiej i teraz piękne lśniące okno mam. No ramy myje normalnie szmatką ale akurat to przeważnie mąż robi. Poczysci mi ramy a ja macham samo szkło. No a jak nie ma mąż czasu na ramy to poprostu przetre je szmatką z grubsza. wasze to lepiej niż nic [emoji16]

Chyba będę musiała przetestować :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja pobieram w szpitalu w lab. I jest trzy razy taniej niż w przychodzi. TSH w szpitalu chyba coś ok 30zl a w przychodni wołali 90pare.. a jak chciałam zrobić betę to w przychodni nie wiedziały co to w ogóle jest..

Jeszcze się nie zebrałam. Wczoraj jedynie po lodach się ruszyła. A zjadłam dwa mielone i talerz ziemniaków i nic :( zobaczymy dzisiaj
Albo żyje w spisku z tatą i chce żebyście się pogodzili a teraz ma focha[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My będziemy składać razem [emoji23]
Tzn ja będę siedziała/leżała wygodnie na materacu, czytała instrukcję, itd [emoji6]

Ale i tak najpierw muszą być schody, bo po drabinie już nie chcę chodzić...
Mam nadzieję, że niedługo schody będą (przynajmniej konstrukcja, trepy to kolejne kilka dni roboty, ale bez trepów da się normalnie chodzić, tylko pamiętając, że ostatni stopień jest wyższy o wysokość trepa ;))
Udało się już prawie dokonczyć tynkowanie przedpokoju, teraz dokończenie tynkowania i konstrukcja schodów - w przyszłym tygodniu mam nadzieję, że będą.... Oby...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No u nas skladanie wszystkich mebli tak wyglada. Ja vzytam instrukcje, mowie co jak i gdzie i podaje odpowiednie srubki. M wykonuje[emoji3] Inaczej nic by z tego nie wyszlo[emoji6]

Co do domu to widze, ze postepy sa. Oby szybko juz wszystko poszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry