reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ufff zjadlam grahamke tzn 2 kanapki z garahamka plus salata ser bialy i ogorek wypilam zielona herbate i wracam do siebie. Zaraz po Matuesza jade i ppzniej trzeba nadgonic robote w domu. Najchetniej to poszla bym teraz spac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety teściowa miała podejście "tradycyjne" :/
O potrafi zrobić bardzo dużo, ale.. Wokół domu, na budowie, w garażu, z samochodem itd...
Ale w domu, do czasu zamieszkania ze mną to w ogóle.... nie miał w ręce żelazka, nie mył podlogi, odkurzacz to tylko taki budowlany, ugotować potrafił wodę na herbatę, nie wystawiał nigdy prania i tak dalej....
Ale powoli się uczy, choć mało jest w domu ze względu na budowę....

0d1yrjjgtd95fou3.png
To u mnie tak samo. Wszystko mieli podane na tacy.

Ufff zjadlam grahamke tzn 2 kanapki z garahamka plus salata ser bialy i ogorek wypilam zielona herbate i wracam do siebie. Zaraz po Matuesza jade i ppzniej trzeba nadgonic robote w domu. Najchetniej to poszla bym teraz spac

Ja też po glukozie byłam strasznie senna co się położyłam to przysypialam :D

Też tak sobie tłumacze, że odpoczywa. I ciągle myślę o tym jak ja uspilam melodyjkami z telefonu bo za bardzo skakała i skurczy dostałam. A mogła sobie skakać.. obraziła się może :( heh..

Zaraz się właśnie zbiore , wezmę prysznic i zrobię śniadanie. Może się obudzi w końcu. Bo zaczynam się martwic. Dobrze , że przełożyłam wizyte o tydzień wcześniej. Tak już chyba będę ustalała . Co 3 tygodnie. Bo 2 jest spokój , a trzeci tydzień się martwię. Czwarty to już totalna panika.
O tej porze bez śniadania? [emoji33]
Ja już zjadłam pierwsze, i drugie śniadanie, i koktajl wypiłam,... I właśnie idę po kanapkę.... [emoji23]

A w ogóle, to wczoraj mnie naszło na chleb ze smalcem i ostrą papryką [emoji41]
Jakby ktoś chciał, to mogę się podzielić przepisem na wege-smalec z białej fasoli [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Helou.

byłam już na morfologii rano, jutro mam wizytę.

@Karla88 ja na święta nic nie robię bo lecimy na tydzień do Rzymu. Fran z tatą- więc ja mam wolne w tym roku :)

@Lipcowa mamusia, dawaj znać jaki werdykt.

@oliwka_11, no to doczekałaś się ustąpienia miejsca :D

@Darka83, chwal się po shoppingu! :)

To fajnie masz. Ja po wszystkim ide na pączka[emoji13]

W ogole to w ciagu 3 tyg przytylam 3 kg... Tragedia jakas a duzo nie jem

Ty to jesteś hardkorowcem! :D

@Jola92 @JustMe55 przyszła paczka z hm a wy jak tam :D

...też mam info że kurier ma dzisiaj do mnie dotrzeć :D Can't wait!

Jak sporo przeszlas to pewnie że nie ma co szalec. Ja muszę bo dzieci mi szkoda już od 15 się dopytują kiedy tata wraca.

A myjkę mam taką.
74fa2b55ca744db25beb1c5de207cbe2.jpg

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
I nie zostają mazy po niej?
Ramy też jakoś myjką, czy tradycyjnie szmatką?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już zjadłam pierwsze, i drugie śniadanie, i koktajl wypiłam,... I właśnie idę po kanapkę.... [emoji23]

Jakby ktoś chciał, to mogę się podzielić przepisem na wege-smalec z białej fasoli [emoji23]

Aga Tobie mało kto dorówna ze śniadaniem o 5.00 :D Ja np. nie jem nic po wstaniu (a wstaję 6.30), piję tylko wodę z cytryną, czy imbirem, czy co tam mam, a jem dopiero w pracy o 9.00

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też już pierwsze i drugie śniadanie ☺️

Do góry