Nowaja16
Fanka BB :)
Moja kolo 8 pokopala i teraz śpiMoja już dała znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kolo 8 pokopala i teraz śpiMoja już dała znać
To u mnie tak samo. Wszystko mieli podane na tacy.Niestety teściowa miała podejście "tradycyjne" :/
O potrafi zrobić bardzo dużo, ale.. Wokół domu, na budowie, w garażu, z samochodem itd...
Ale w domu, do czasu zamieszkania ze mną to w ogóle.... nie miał w ręce żelazka, nie mył podlogi, odkurzacz to tylko taki budowlany, ugotować potrafił wodę na herbatę, nie wystawiał nigdy prania i tak dalej....
Ale powoli się uczy, choć mało jest w domu ze względu na budowę....
Ja też po glukozie byłam strasznie senna co się położyłam to przysypialamUfff zjadlam grahamke tzn 2 kanapki z garahamka plus salata ser bialy i ogorek wypilam zielona herbate i wracam do siebie. Zaraz po Matuesza jade i ppzniej trzeba nadgonic robote w domu. Najchetniej to poszla bym teraz spac
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O tej porze bez śniadania? [emoji33]Też tak sobie tłumacze, że odpoczywa. I ciągle myślę o tym jak ja uspilam melodyjkami z telefonu bo za bardzo skakała i skurczy dostałam. A mogła sobie skakać.. obraziła się może heh..
Zaraz się właśnie zbiore , wezmę prysznic i zrobię śniadanie. Może się obudzi w końcu. Bo zaczynam się martwic. Dobrze , że przełożyłam wizyte o tydzień wcześniej. Tak już chyba będę ustalała . Co 3 tygodnie. Bo 2 jest spokój , a trzeci tydzień się martwię. Czwarty to już totalna panika.
Mój gin mówi oszxzędzający tryb życia [emoji23]Jak to moja gin mowi oszczędny tryb zycia[emoji5] więc się oszczędzam najwięcej jak moge
To fajnie masz. Ja po wszystkim ide na pączka[emoji13]
W ogole to w ciagu 3 tyg przytylam 3 kg... Tragedia jakas a duzo nie jem
I nie zostają mazy po niej?Jak sporo przeszlas to pewnie że nie ma co szalec. Ja muszę bo dzieci mi szkoda już od 15 się dopytują kiedy tata wraca.
A myjkę mam taką.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
O tej porze bez śniadania? [emoji33]
Ja już zjadłam pierwsze, i drugie śniadanie, i koktajl wypiłam,... I właśnie idę po kanapkę.... [emoji23]
A w ogóle, to wczoraj mnie naszło na chleb ze smalcem i ostrą papryką [emoji41]
Jakby ktoś chciał, to mogę się podzielić przepisem na wege-smalec z białej fasoli [emoji23]
Ja też już pierwsze i drugie śniadanieO tej porze bez śniadania? [emoji33]
Ja już zjadłam pierwsze, i drugie śniadanie, i koktajl wypiłam,... I właśnie idę po kanapkę.... [emoji23]
A w ogóle, to wczoraj mnie naszło na chleb ze smalcem i ostrą papryką [emoji41]
Jakby ktoś chciał, to mogę się podzielić przepisem na wege-smalec z białej fasoli [emoji23]