reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
myślałam , że Ty mozesz normalnie chodzić , spacerować. Ale chyba coś pomylilam :( dobrze, że chociaż troszke sie ruszasz po świeżym powietrzu:blink:
Moja ciaza od początku na lekach przez krwawienia. Dziewczyny tu co pierwsze bylysmy to pewnie pamietaja ile stresu i nerwów kosztowało mnie każde krwawienie. 3 razy mnie na łyżeczkowanie szykowali w tej ciąży. Na szczęście od stycznia się uspokoiło ale leki i oszczędny tryb życia cały czas. Ale juz teraz przeszlo tydzień mam twardnienia brzucha poki nie bolesne i mniej niz 10 to nie jest zle. i w tej pochwie mnie kłuje jak się za duzo poruszam, jak by mi ktoś szpile wbijal. Pójdę na wizyte bede alarmować

O jej to wróc i polez odpocznij:* ja mam takie mrowienie w prawej pachwinie myślicie że to z braku magnezu? Bo wzięłam właśnie i przeszło
wydaje mi się, że tak. Ja biore magnez z potasem i skurcz miałam jak dotąd (odpukać) tylko jeden. ale za to tak mocny, że sie skuliłam w ściane w nocy, nie moglam dostać do stopy i K mi masował i przyciągnął do przodu i przeszło. Okropny ból :/

reklama
Do góry