reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Najpierw ściągała mi cały kolor potem od góry nakładała taki lawendowy potem na resztę taki zimny blond a na koniec coś co lekko ociepliło i nadało pudrowy kolor
Farby guy tang

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym suedziala caly dzuen birdna fryzjerka ze mna
1521958166-3cd518ed56657597-aaaaaa.jpeg

Pazurki tez sama robie bo moje[emoji23]
1521958203-0779dd64fd996840-aaaaaa.jpeg

reklama
Wypelnilas juz dokumenty do szpitala? Kiedy masz polozna bo ja za 3 tyg w domu , do 32 tc nalezy sie umowic na spotkanie w szpitalu hmmm

Ja mam na 7 maja spotkanie w szpitalu już umówione a położnej mieć nie będę bo już wszystkie zajęte...[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Coś ucichło forum na wieczór [emoji846] pewnie wymęczone dziewczyny [emoji23] my dziś od rana na nogach znowu sprzątanie zakupy itp. Wczoraj to po prostu padam nawet was nie doczytałam.. Plecy zaczęły wołać o odpoczynek i dostałam skurczu łydek i stóp[emoji21] dziś ładna pogoda, słoneczko a na koniec tego pięknego dnia z K sprawiliśmy sobie jeszcze piękna awanturę także z tych nerwów zaczęło mnie wszystko boleć a jak mała zaczęła skikać tam w brzuszku to się rozpłakałam i mi przeszło [emoji55] powiem wam że jest dla mnie to takie niesamowite jak takie maleństwo sprawia że cały brzuch mi się trzęsie [emoji23] muszę ją jutro spróbować nagrać a przed chwilą odkryłam że dobrze reaguje na piosenkę w wykonaniu Natali Nykiel [emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieję że u was wszystko w porządku [emoji846]przyjemnej nocki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
No córcia dała znak żebyś się niedenerwowala tatusiem
[emoji4]

Dzięki :* tam leżała akurat cały dzień :* szalała, kopala. Włączyłam jej kołysanki z telefonu i polozylam na brzuchu. I chyba usnela bo czuję ja dopiero od godziny od kad zjadłam i leżę :) kochana rozrabiaka *.*
A Ty jak się czujesz ?:) Malutki nie dokucza ?

Po prostu małpa. Szkoda słów na takich ludzi. Zamiast pomóc , wesprzeć to jeszcze dołują. Nie przejmuj się nią. Może Ci czegoś zazdrości i nie wie w jaki sposób to okazać.

Na moja Kinder bueno, na twoją Natalia nykiel :D haha :D ciekawe co u innych dziewczyn działa :)
Coś Ty uwielbiam jak broi w brzuszku [emoji4]

Troche was nadrobilam. Wlasnie wrocilismy niedawno z 18 D chrzesnicy. Matko zatanczylam az 2 razy.....noga bolala i brzuch sie stawial a nie wzielam nospy ze soba i clexanu. Teraz dopiero uzupelnilam leki. Za to D sie zrobil tancowal jak szalony az dwa razy koszulke zmienial. Dzieciaki tez . mnie za to od muzyki glowa boli. Filip sie chyba wystraszyl halasu bo nie kopal. Za to teraz jak leze to szaleje jak wariat. Ja w polowie imprezy porzygalam sie...zjadlam pieroga plus barszcz czerwony i mnie cofnelo z automatu Pozniej nie ryzykowalam i wypilam chyba ze 4 herbaty z pomarancza. Ogolnie to dupsko mnie boli od siedzenia. Ale impreza ogolnie udana. Dzieciaki jeszcze nie spia za to D na siedzaca hahahaha juz widze jak pojdzie na 2 zmiane do pracy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

reklama
Ha pierwsze okno umyłam o 6:30 [emoji28] drugie koło 8 :D tak to jest jak się jest przyzwyczajonym do wstawania o jednej porze, nawet jakbym chciała to nie dam rady spać dłużej niż do 6.

No ja wiem, ale ja lubię sama wszystko robić :) Chociaż jeszcze zostały mi dwa okna i jeszcze jeden balkon i już mi się ich nie uda umyć samodzielnie bo mama zapowiedziała, że jutro mi umyje [emoji14] A tak właściwie to czemu nie można myć okien?

@Karla88 super kolor :) Mnie zawsze kusi, zrobienie jakiegoś fajnego koloru ale za każdym razem się potem wkurzam bo za szybko widać mi odrosty. To samo mam z obcinaniem bo nigdy nie jest tak jakbym chciała a już odechciewa mi się szukanie kolejnych fryzjerów.
Po za tym że robi się to z rękoma uniesionymi do góry i wszystko się naciaga i może macica się stawiać, a drugie że staje się na drabince czy czymś tam no i może spaść to chyba nic[emoji4] ale np moja mama wszystko wysprzatala w domu, okna itd bo chciała urodzić a i tak 6 dni po terminie dopiero zaczęła się akcja porodowa także wszystko zależy od ciąży i organizmu myślę

Do góry