Agatka29
Fanka BB :)
Wlasnue jem ;D najgorzej jak się dziś najem a jutro przez to zle wynikiHaha, trzeba sie najesc na wszelki wypadek[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnue jem ;D najgorzej jak się dziś najem a jutro przez to zle wynikiHaha, trzeba sie najesc na wszelki wypadek[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dasz radę [emoji106]
Ja od 4 miesięcy prowadzę domowo-łóżkowy tryb życia, w tym cześć bezwzględnego leżenia (wstawanie tylko do wc), a jeszcze w listopadzie pracowałam dużo ponad normę, zajmowałam się domem, jeździłam na budowę, biegałam 50km/tydzień, pływam, byłam na nogach średnio 17-18h/dobę, i było tak od wielu lat... (jak dowiedziałam się o ciąży to odpuściłam treningi i część roboty, ale nie ogólną aktywność)
A potem z dnia na dzień - > leżenie....
Ale dla Hani wszystko.... [emoji813]️
![]()
Ja kupuję 5 szt na 56 i 5 na 62 spioszki i kaftaniki z 4 body na 68 bo u nas przy pępku nie kazali body zakładać dopiero jak odpadnie. Reszte dokupie jak się mała urodzi a będzie potrzeba bo zazwyczaj każdy co przychodził zobaczyć maleństwo coś przynosił i i tak był nadmiarto 62 i 68 do grudnia. i po rozmiarze np spioszkow starczy wam 10 ? przez pol roku ?
Wczoraj farbowałam włosy, więc trochę się musiałam poschylać do wanny... [emoji33]Kurczę nie wiem jak raz na godz to chyba te botoxona i są normalne do ilus razy na dzień może twardniec na pewno ale niewiem ile dokładnie nie chciałabym Cię w błąd wprowadzić. A nieprzepracowalas się czasem ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądasz [emoji106]A więc jestem gotowa na urodziny [emoji14] za dużego wyboru w garderobie nie mam a sukienka w paski niezastąpionabuziaki od mamy i Maksia
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wrocilam.
Moze nie kupilam tyle, ile zamierzalam,ale mam juz tyle rzeczy,ze boje sie,ze Maly nie skorzysta. Dzieci tak szybko rosna.
Sliczne ja tez trochę odsapne jak przekroczenie 30 tc ale to jeszcze cały kwiecień
Współczuję... Tak wszystko na raz....164 wyszło. Moja siostra miała obie ciaze na insulinie prowadzone, ale może uda mi się to regulować dieta.
W międzyczasie wyprowadzka na czas remontu i ogarnianie diety... Wszystko naraz jak to przy katastrofach. Nawet nie zaczęłam kompletowac wyprawki. Mamy tylko łóżeczko - na szczęście przetrwało powódź....
Może przez to . Postaraj się może poleżeć i odpocząć [emoji4] trzymam kciuki żeby się zbyt często niepojawialy te skurczeWczoraj farbowałam włosy, więc trochę się musiałam poschylać do wanny... [emoji33]
(farbuję od dawna sama farbami ziołowymi, ale żeby spłukać itd to przy moich włosach jest trochę zabawy....)
Nie jest to często, rano było dwa razy w odstępie ok pół godziny, potem po paru godzinach znowu, itd...
Na wizycie powiem na pewno, na razie jeśli wszystkie zauważyłam, to było 5 albo 6...
![]()
Śliczne zakupy [emoji106]Wrocilam.
Moze nie kupilam tyle, ile zamierzalam,ale mam juz tyle rzeczy,ze boje sie,ze Maly nie skorzysta. Dzieci tak szybko rosna.
A dlaczego musisz sie tak oszczedzac? Wybacz,nie pamietam - chyba,ze nie wspominalas
Mi jest bardzo trudno przestawic sie na - nie rob nic. Cale zycie radzimy sobie sami z mezem, za granica, maz pracuje na rano - ja na wieczory , wychowujemy synow. Ciezko mi tak przestac sie ruszac,ale dzidzia najwazniejsza.
Dzisiaj bylam w polskim sklepie i byla zbiorka na chlopca, ktory urodzil sie w 25 tyg. Ma teraz 3 latka i nie widzi ,ani sie nie slyszy ani nie siedzibidulek.
Ja chce tylko przekroczyc te magiczne 30 tygodni i niech sie dzieje.
Dorotea - wspolczuje cukrzycy ciazowej . Trzymaj sie.
A to moje male zakupy :
Zobacz załącznik 843635
cieplutki, w srodku mieciutki polarek
Zobacz załącznik 843636
Przecenione z 6 euro na 2
I koldre 100 % bawelna w Tesco za 9,75 e kupilam
Zobacz załącznik 843637
Milego weekendu![]()