reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie same :D Mały będzie miał na każdy dzień tygodnia [emoji28]
Zobacz załącznik 843587

Ten który Klaudia póki co wybrała też ma składaną gondolkę :)

Dzięki dziewczyny w czwartek usg to pogadamy z lekarzem i zacznę brać ta witamine d:)

Jezu dziewczyny umieram. O 3 obudzil mnie mega bol brzucha. Tzn zoladka. Odbija mi sie do tej pory. Rano biegunka taka ze az plakac mi sie chcialo.
W dzien w miare bylo i znow mnie mdli, muli, boli, burczy w jelitach. Jestem taka glodna a boje sie zjesc cokolwiek ze znow bede umierac. Heeeeelp [emoji47]

Jak dzisiaj się czujecie dziewczyny ? Bo wczoraj widzę kiepsko :(

reklama
@Veraska i robili Ci dzisiaj jakieś badania ?
Miałam taką ochotę na placuszki bananowe że powstały :D
1521828110-c95c270b059a594c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja w końcu po pół roku też miałam ochotę na banana, to mój brat zjadł wczoraj 7. XD dzięki, bracie. Najadłam się :D
Oczywiście przeszukałam google i znalazłam coś takiego jak kolka jelitowa i to jest mniej więcej to co czuje. Oby przeszło do rana... wzięłam jeszcze espumisan...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej dziś ?:)
Podzieliłabym się - składników mam jeszcze na kilka porcji, 3 puszki mleka kokosowego w lodówce, truskawki w zamrażalniku, więc mogę przygotowywać kolejne porcję ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zamawiam :D
Hani coś chyba niebardzo - nie lubi dziewczyna słodkiego, najbardziej się uaktywnia po czymś z czosnkiem, cebulą itd [emoji6] [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie już wszyscy wiedzą i tylko mi donoszą KINDER BUENO. :D bo mała tylko po nim kopie jak szalona ze słodyczy :D tak to tez wybrała zupy, spegetti, kotleta Itp :D

Wczoraj bolało cały czas. Teraz jak wstałam siku to miałam wrażenie że prawie przeszło ale zobaczę jak rozchodze :)

A włączasz w to herbaty, kawy kto czy to tylko sama woda? Musi być niegazowana? Kurcze ja też bym musiała zacząć pić.

Miałam dziś taki bardzo podobny ból, ale trwał jakoś godzinę i przeszło. Mam nadzieję że jak wstaniesz to będzie ok :)

Też chce [emoji14] I jeszcze z kokosem mmmmm [emoji173] Aga daj chociaż przepis :D
To mam nadzieje, ze bol juz nie wroci!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witajcie[emoji5]
Pospalismy sobie wszyscy przy sobocie[emoji3]
Niestety bol zatok wrocil[emoji53] Chyba to sie tak bedzie ciagnelo za mna. Oby nie bylo gorzej.

Milego dnia wszystkim zycze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jestem dziewczyny, żyję

na szczęście jest ok! Mega się cieszę, bo powiem Wam że wczoraj byłam porządnie wystraszona. Mam nadzieję jednorazowa akcja

Hmmmm no dziwna opcja, bo przeważnie właśnie jak czymś się strujesz to masz do tego awersję i nie możesz myśleć nawet o tej potrawie, a ja tak z nie mam. Ale pewnie dla wszystkiego też zostanę tylko przy domowych do lata :)

Naprawdę, masakra. Ale ja mam też helicobacter, zdiagnozowane przed ciążą, nie zdążyłam "wybić" i myślę, że może też być to....

Będzie ostra laska.. Pamiętam taką piosenkę z okresu studiów: jesteś laską ostrą jak tabasco.. ;) :D

@Veraska powodzenia dzisiaj na badaniach..!

No to i ja lecę sprawdzić!!!

U mnie też wysłane! :D

....leżę sobie jeszcze w łóżku i czekam na śniadanko :D Miłej soboty dziewczynki!
A...faktycznie, mowilas o tym helicobacterze. To tez moze byc prxyczyna. On powoduje stan zapalny zolodka i moga Ci sie niestety zdarzac takie akcje, jak i mi[emoji20]
Dobrze, ze przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzięki :D
To fakt, cisza, spokój, itd [emoji6]
To bądź co bądź park krajobrazowy ;)
W końcu z jakiegoś powodu tam się chcę przeprowadzic ;)
(argument finansowy pominę, tzn fakt, że dostaliśmy tam ziemię bo teoretycznie mogliśmy ją sprzedać i kupić gdzie indziej..)

Z innych okolicznych widoków, to np takie z okna w łazience /docelowej sypialni :

e0e1d803388f6dcfe0e645c8f02bd806.jpg

I z okolicznych spacerów:
19a8a5fe0f8b62685bd204b154d71ccb.jpg

6c474a4d7d74f35a80a378930e36e694.jpg

Jest też źródło wody ponoć mineralnej itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Piekne okolice, ale to nie moja bajka[emoji6] Tzn. na wakacje, weekendy jak najbardziej, ale mieszkac na co dzien musze w miescie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witajcie[emoji5]
Pospalismy sobie wszyscy przy sobocie[emoji3]
Niestety bol zatok wrocil[emoji53] Chyba to sie tak bedzie ciagnelo za mna. Oby nie bylo gorzej.

Milego dnia wszystkim zycze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O jejku biedna dobrze że wiosna już coraz bliżej to może zatoki nie będą Ci tak dokuczac [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Heja! Siku oddane, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone! :) Zaraz bierzemy się za sprzątanie, bo wieczorem robimy małą imprezę. Skromną, ale jest co świętować więc robię same pyszności : pizza, sałatka z rukolą i pesto, tortille zawijane z różnymi nadzieniami, oraz ciasto- snikers. Będzie mnie dziś zdecydowanie mniej, miłego dnia! :)
O to milej imptezki[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry