reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

VICTORIA :) zaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja jeszcze w nogach i dupie jako tako ale brzuch mi ta wywaliło masakra a taka zgrabna byłam [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

przegrodki do szuflad ikea skubb :)

f2w39n7303c24ozn.png
I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?
dziewczyny czy wy lub ktoś z waszych znajomych miał wózek na takich kołach? co myślicie na ich temat?Zobacz załącznik 843356
Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki. :huh:

Mój też do wylewnych nienależy i ogólnie jest malomowny zawsze to mi się buzia niezamykala i przez to On jest teraz w szoku . Ale myślę że hormony na nas działają podwójnie [emoji1] [emoji1] [emoji1] i to co wcześniej niezrobiloby na nas większego wrażenia to za to teraz bardzo.. jeszcze wszystkie nasze "atrakcje " wcale niepomagaja w dobrym samopoczuciu [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No dokladnie. I tym bardziej potrzebujemy wsparcia. A ja na prawde nie mam od kogo dostac takiego wsparcia poza M, dlatego bardzo sie tego od niego domagam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?

Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki. :huh:
Ja kupiłam dwa komplety :) ale jak już będę miała właściwą komodę to będę wiedziała czy mi wystarczy :) one mają dokładnie takie przeznaczenie aby wszystko było poukładane :) i widziałam filmik na którym jest pokazane jak ładnie wszystko wygląda

f2w39n7303c24ozn.png

No dokladnie. I tym bardziej potrzebujemy wsparcia. A ja na prawde nie mam od kogo dostac takiego wsparcia poza M, dlatego bardzo sie tego od niego domagam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No wiem wiem o czym mówisz [emoji20] a czasami tak niewiele trzeba nie. No ale facet to musi mieć wszystko dokładnie wyjaśnione o co chodzi bo inaczej niezrozumie przynajmniej większość. Pod tym względem jesteśmy inni , kobiety to jakoś tak się więcej potrafią domyślić [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety mam to samo[emoji20] Tzn. brzuszek juz mam spory, ale tylek chyba jeszcze wiekszy. Do tego boczki i uda. Nawet na twarzy jestem pelniejsza[emoji22]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A mi K mówi , że nogi mi schudły a mama stwierdziła , że buzia mi schudla. Ale sama widzę , że w boczkach jestem większa :p

reklama
Do góry