reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny czy wy lub ktoś z waszych znajomych miał wózek na takich kołach? co myślicie na ich temat?Zobacz załącznik 843356
Ja miałam Emmaljungę z takim rodzajem zawieszenia. Dla dziecka najwygodniejsze, co może być, świetnie amortyzuje, no i przejedzie po wszystkim, tylko przy skręcaniu trzeba podbijać przednie koła i jak jest wąsko, na przykład na zakupach jest ciężkawo, ale do przodu jedzie jak czołg, jednym palcem można prowadzić. Ja bardzo lubiłam tamten wózek, ale teraz używam lekkiej spacerówki, która ma zupełnie inny zestaw zalet.

reklama
Dziewczyny czy wy tez tyjecie w tyłku biodrach mi dupa chyba urosla z 3 rozmiary a brzucha prawie nie mam wszystko mi jakoś na boki idzie a przy tym czuje sie jak beczka .. muszę jutro wybrac sie na zakupy bo majtki ledwo zaciągam na mój kufer

Mój bardzo taki chciał, ale jakoś zmieniliśmy nasze typy na bebetto i myślę, że przy nim zostaniemy. Ale dziewczyny pisały że super się na takich kołach jeździ

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę jakoś mnie właśnie te koła nie przekonują chodź nie miałam okazji takiego wózka prowadzić. Mamy dostać właśnie na takich kołach a ja się nie spotkałam jeszcze z takimi nie wiem czy wygodnie się tym operuje...

Ja miałam Emmaljungę z takim rodzajem zawieszenia. Dla dziecka najwygodniejsze, co może być, świetnie amortyzuje, no i przejedzie po wszystkim, tylko przy skręcaniu trzeba podbijać przednie koła i jak jest wąsko, na przykład na zakupach jest ciężkawo, ale do przodu jedzie jak czołg, jednym palcem można prowadzić. Ja bardzo lubiłam tamten wózek, ale teraz używam lekkiej spacerówki, która ma zupełnie inny zestaw zalet.

Właśnie martwi mnie to skręcanie, czy mnie nie będzie denerwować...

Probowalam wiele razy. To bardzo trudny typ pod tym wzgledem. Ale sie nie poddaje, choc czasem sil juz brak.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mój też do wylewnych nienależy i ogólnie jest malomowny zawsze to mi się buzia niezamykala i przez to On jest teraz w szoku . Ale myślę że hormony na nas działają podwójnie [emoji1] [emoji1] [emoji1] i to co wcześniej niezrobiloby na nas większego wrażenia to za to teraz bardzo.. jeszcze wszystkie nasze "atrakcje " wcale niepomagaja w dobrym samopoczuciu [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy wy tez tyjecie w tyłku biodrach mi dupa chyba urosla z 3 rozmiary a brzucha prawie nie mam wszystko mi jakoś na boki idzie a przy tym czuje sie jak beczka .. muszę jutro wybrac sie na zakupy bo majtki ledwo zaciągam na mój kufer
Niestety mam to samo[emoji20] Tzn. brzuszek juz mam spory, ale tylek chyba jeszcze wiekszy. Do tego boczki i uda. Nawet na twarzy jestem pelniejsza[emoji22]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry