reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dla dziewczynki to najbardziej kusi mnie Kasia albo Łucja a dla chłopaka Wojtek albo Łukasz. Jakby byly bliźniaki i to parka w dodatku,to Łukasz i Łucja na bank. Ale na tak wczesnym eetapie to pewnie faworyzowane imiona się jeszcze pozmieniają

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
U mnie wszyscy sie śmieją że nie zdziwia sie jak beda bliźniaki. Bo moja teściowa miala bliźniaków no i moja kuzynka tez bliźniaków [emoji23][emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, a ja mam do Was pytanie odnośnie bólu piersi bo zawsze słyszałam, że na początku ciąży strasznie bolą piersi i są nabrzmiałe, fakt mnie tez bolały ale do dnia spodziewanej miesiączki teraz już tego nie ma, zastanawiam sie czy powinnam sie niepokoić, pobolewa mnie tylko minimalnie podbrzusze, o ile to można nazwać wogole bólem ;)

U mnie wszyscy sie śmieją że nie zdziwia sie jak beda bliźniaki. Bo moja teściowa miala bliźniaków no i moja kuzynka tez bliźniaków [emoji23][emoji23]

Ja słyszałam że bliźniaki są co 2 pokolenie- czyli gdyby Wasi dziadkowie mieli w rodzinie, to mogłoby trafić na Ciebie, a tak może Twoim dzieciom się przydarzą :) U mnie w rodzinie też było dużo ciąż bliźniaczych, ale właśnie wypada że kolejne mogą być dopiero u moich dzieci

Ja liczyłam na bliźniaki ale na usg lekarz mówił o jednym dzidziusiu więc raczej nie ma już szans, że się pomylił, chociaż kto wie, może drugie się gdzieś ukrywa :p
Mój szwagier miał przypadek. Ze jego mama przez cala ciaze byla pewna ze jedno dziecko. Bo tylko jednego było widać. A tu przy porodzie okazało się że 2 chłopak i dziewcxyna. [emoji23] bo jedno drugiego zakrylo i dlatego nikt nie wiedział o bliźniakach [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry