Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dobra 4 talerz zupki ogorkowej ostatni bo pekne hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wszyscy sie śmieją że nie zdziwia sie jak beda bliźniaki. Bo moja teściowa miala bliźniaków no i moja kuzynka tez bliźniaków [emoji23][emoji23]Dla dziewczynki to najbardziej kusi mnie Kasia albo Łucja a dla chłopaka Wojtek albo Łukasz. Jakby byly bliźniaki i to parka w dodatku,to Łukasz i Łucja na bank. Ale na tak wczesnym eetapie to pewnie faworyzowane imiona się jeszcze pozmieniają
Dobra 4 talerz zupki ogorkowej ostatni bo pekne hihi
O to bardzo duże szanse na bliźniaki maszU mnie wszyscy sie śmieją że nie zdziwia sie jak beda bliźniaki. Bo moja teściowa miala bliźniaków no i moja kuzynka tez bliźniaków [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko. Oby Ci nie uciekła tą drogą ktorą przyszla :-)Dobra 4 talerz zupki ogorkowej ostatni bo pekne hihi
O wow chyba zapomnialaś mi zostawić
U mnie wszyscy sie śmieją że nie zdziwia sie jak beda bliźniaki. Bo moja teściowa miala bliźniaków no i moja kuzynka tez bliźniaków [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój szwagier miał przypadek. Ze jego mama przez cala ciaze byla pewna ze jedno dziecko. Bo tylko jednego było widać. A tu przy porodzie okazało się że 2 chłopak i dziewcxyna. [emoji23] bo jedno drugiego zakrylo i dlatego nikt nie wiedział o bliźniakach [emoji23][emoji23]Ja liczyłam na bliźniaki ale na usg lekarz mówił o jednym dzidziusiu więc raczej nie ma już szans, że się pomylił, chociaż kto wie, może drugie się gdzieś ukrywa
O matko. Oby Ci nie uciekła tą drogą ktorą przyszla :-)