reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dla dziewczynki to najbardziej kusi mnie Kasia albo Łucja a dla chłopaka Wojtek albo Łukasz. Jakby byly bliźniaki i to parka w dodatku,to Łukasz i Łucja na bank. Ale na tak wczesnym eetapie to pewnie faworyzowane imiona się jeszcze pozmieniają

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Ja liczyłam na bliźniaki ale na usg lekarz mówił o jednym dzidziusiu więc raczej nie ma już szans, że się pomylił, chociaż kto wie, może drugie się gdzieś ukrywa :p

reklama
Dla dziewczynki to najbardziej kusi mnie Kasia albo Łucja a dla chłopaka Wojtek albo Łukasz. Jakby byly bliźniaki i to parka w dodatku,to Łukasz i Łucja na bank. Ale na tak wczesnym eetapie to pewnie faworyzowane imiona się jeszcze pozmieniają

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

U nas córcia Ala bo Juleczka tak chce wiec dla niej ala a synek junior Radek bo mąż tak chce;)

reklama
Ja to tak sobie myślę o terminie porodu, skoro już termin z usg przesunął się z 9 na 10 lipca to może zaraz uda się urodzić 11go i będziemy mieć podwójne urodziny [emoji173] Ale byłby cudny prezent urodzinowy, najlepszy w życiu [emoji7]

Do góry