Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
A moim teściom to nie wiem. Ja osobiscie zawsze parkę chcialam miec ale jak druga dziewucha będzie to niccc..... Będziemy ją stroić jak małą ksiezniczkę :-)
Dokładnie dla mnie bez różnicy aby zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moim teściom to nie wiem. Ja osobiscie zawsze parkę chcialam miec ale jak druga dziewucha będzie to niccc..... Będziemy ją stroić jak małą ksiezniczkę :-)
Śliczna mamusia! :-)Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak
I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Może i chlopak z Ciebie wyjdzie :-) mi tutaj juz na forum wróżyly że chłopak będzie ale to na staraczkach chyba było hehe no a ja sama mam mieszane uczucia tzn nie będę w gdybanie się bawić. Poczekam cierpliwie do 4 msc może będzie już widać co maluch kryje między nóżkamiMnie to też wszystko jedno, byle było zdrowe Zawsze chciałam córkę a teraz od samego początku gadam o groszku jak o chłopcu.
Dla dziewczynki to najbardziej kusi mnie Kasia albo Łucja a dla chłopaka Wojtek albo Łukasz. Jakby byly bliźniaki i to parka w dodatku,to Łukasz i Łucja na bank. Ale na tak wczesnym eetapie to pewnie faworyzowane imiona się jeszcze pozmieniająDziewczyny a macie już imiona jak bd syn czy coreczka?:*
Mnie też Kati Nails wróżyła, ale ona twierdzi, że na pewno będzie córeczka ciekawe czy ma racjęMoże i chlopak z Ciebie wyjdzie :-) mi tutaj juz na forum wróżyly że chłopak będzie ale to na staraczkach chyba było hehe no a ja sama mam mieszane uczucia tzn nie będę w gdybanie się bawić. Poczekam cierpliwie do 4 msc może będzie już widać co maluch kryje między nóżkami
O no widzisz ja ruchy w 15 tc poczulam a że to dziewuszka będzie to tak koło 22tcU mnie w 24 tyg juz było wiadome ze córcia a w 16 tyg juz ruchy poczulam