reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola wrzucam obiecaną fotkę
9de45791223c511065b749c686144eb7.jpg

hchygzu3560fzqmv.png
Kolejna super fura [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawe ile będzie teraz miała mala jak pójdę na wizytę [emoji5]
No ja też jestem ciekawa ile już mój synuś ma w szpitalu miał 550 a to już 2 tyg minęły więc myślę że z ponad 700 a w przyszłym tygodniu na wizycie ponad 800 gdzieś bo to niby tak mówią mniej więcej 100 na tydzień [emoji4]

No ja też jestem ciekawa ile już mój synuś ma w szpitalu miał 550 a to już 2 tyg minęły więc myślę że z ponad 700 a w przyszłym tygodniu na wizycie ponad 800 gdzieś bo to niby tak mówią mniej więcej 100 na tydzień [emoji4]

O to nawet nie czytałam, że 100 na tydzień ☺️ dobrze wiedzieć

Tak :)

Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] kur*wa i ja pierdo*le to myślę , że zrozumieją, ale nie wiem jak z resztą [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry