reklama
Margana
Fanka BB :)
Dzieki[emoji5]Margana też jestem za białym
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Margana
To milego wieczoru[emoji5]Ja już dzisiaj nie nadrobię miałam gości siostre i kuzyna z żoną i coreczka 10 miesiecy[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
G
gosc12
Gość
Nasza fura [emoji173][emoji173][emoji173] w stanie jest takim, jakbym ze sklepu ją odebrała [emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Śliczny *.* <3
Margana
Jolcia jaka bomba? Temat jak kazdy inny, a nawet wazny.Nie chcę wrzucać tu bomby ale w sumie o wielu dyskusyjnych sprawach potrafimy rozmawiać Zastanawiała się może któraś z Was nad pobraniem, a potem przechowywaniem krwi pępowinowej?
Ja sie zainteresowalam tematem w pietwszej ciazy. Niestety jest to temat nie na moja kieszen, wiec dalej nie zglebialam go.
Aniołek[*] 8.08.2017
kinga30
Dokladnie sporo kosztuje dlatego ja tez za mocno się nie wglebialamJolcia jaka bomba? Temat jak kazdy inny, a nawet wazny.
Ja sie zainteresowalam tematem w pietwszej ciazy. Niestety jest to temat nie na moja kieszen, wiec dalej nie zglebialam go.
Aniołek[*] 8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Już wszystko posegregowalam... Masakra... Ubranka posegregowalam na 0-6, 6-9, 12-18 mcy i 2-4 lat... I dowiedziałam się, że siostra ma manie czapek bo jest ich cały wór... Najwięcej z włoczki i są też z włoczki sukienusie [emoji16] ale zapomniałam im zrobić zdjęcia... Wrzucam tylko kilka tych na teraz bo nie chciałam tu zasmiecac zdjęciami ubranek na roczek a tam jest najwięcej sukienek <3
Stroje kompielowe
Bodziaki
Ogrodniczki
Buciki ... Bardzo dużo, ale wrzucam tylko dwa inne
Czapeczki
I jest tego naprawdę od groma...
Stroje kompielowe
Bodziaki
Ogrodniczki
Czapeczki
reklama
Onaszczesliwa2018
Piękne rzeczy [emoji5]Już wszystko posegregowalam... Masakra... Ubranka posegregowalam na 0-6, 6-9, 12-18 mcy i 2-4 lat... I dowiedziałam się, że siostra ma manie czapek bo jest ich cały wór... Najwięcej z włoczki i są też z włoczki sukienusie [emoji16] ale zapomniałam im zrobić zdjęcia... Wrzucam tylko kilka tych na teraz bo nie chciałam tu zasmiecac zdjęciami ubranek na roczek a tam jest najwięcej sukienek <3
Stroje kompielowe
Bodziaki
Ogrodniczki
Czapeczki
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: