reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :)
Niech już sobie idą te mrozy. Ja w swoją kurtkę też przestałam się dopinać, musiałam się przesiąść na wielki płaszcz od siostry.

@_agnieszka_ jeśli szyjesz, możesz sobie doszyć taki panel poszerzający na 2 suwaki do kurtki. Przydaje się potem do noszenia dziecka w chuscie/nosidle jak jest chłodniej.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze wiedzieć :D
Na razie w kurtkach się dopinam, tylko spodnie będę przeszywać w "wolnej chwili", kurtki i tak musiałam brać większe z powodu biustu... Ale do noszenia w chuście itd bardzo się przyda :D
Planuję "bluzę dla dwojga", ale kurtka w wersji dwuosobowej przyda się bardzo :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry :)
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadanie :) wczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy :( ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie :D Miłej niedzieli :*
Gratuluję super weekendu :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam dwie, ale z jedną kontakt się poluzował ostatnio. No i siostrę, ale przez telefon, bo mieszka za granicą.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że są telefony, komunikatory itd... Na mam jak pisałam jedną taką przyjaciółkę, tylko mieszka dość daleko i ma dwójkę małych dzieci, więc zwykle telefon/WhatsApp...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie moją najlepszą przyjaciółkę poznałam w pracy :) Nasza znajomość zaczęła sie od tego, że wracałam do bazy po strasznym rejsie i zaszłam do palarni. Ona tam była i chyba było po mnie widać, że było ciężko bo zapytała "O matko co Ci sie stało" ja na to "Nowy York k**wa" a ona " Prz**ebane" :D

To ja tez sie pochwale, dzis nam stuknelo 23+0 tyg. Byleby do przodu :)
Wczoraj u kuzynki meza bylo bardzo sympatycznie. Na szczescie jej siotry nie bylo, wiec pewnie stad ta luzna atmosfera [emoji23]
Wrocilismy do domu po 1 w nocy. Zanim zasnelam, byla jakos 2.20. Wstalam po 7 bo mnie glod obudzil, przygotowalalam na obiad rzeczy i do lozka znow wskoczylam [emoji16]
Ale co jest najlepsze. Ta kuzynka urodzila w listopadzie coreczke. Boze, dziewczyny jaka ona jest cudowna [emoji7]
Siedzialam kolo niej i tylko ja dotykalam, jak taki cukiereczek. Na rece niestety nie wzielam, nie wiem czemu, ale boje sie nosic cudze dzieci [emoji23]
Juz sie nie moge doczekac az sie Jaś urodzi. Teraz jeszcze bardziej chce takiego malenstwa :)

reklama
Co do przyjaciółek, mam jedna u której jestem chrzestną czasami się widujemy. Ogólnie mamy sporo znajomych ale wszystko z dzieciakami i potem się spotkać zeby wszyscy byli zdrowi jest ciężko

Do góry