reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczynki :) u mnie dziś bardzo męczący dzień... Od 12h goście (siostra z dziećmi i z worami ubranek (narazie tylko 10 wielkich ), gondola z x landera ... Jak wyszli przejrzałam dwa worki i powyrzucalam czego nie chce i wyszłam z mama na występ syna drugiej siostry (5latek w przedszkolu ma tańce i tańczyli w domu kultury) później zakupy żeby jutro zrobić fasolkę po bretonsku bo mam wielką ochotę... Wróciłam i z 3 worki przejrzałam i powyrzucalam czego nie chce... Na jutro zostało 5 worków do selekcji a później będę znów wyciągać i segregowac wiekowo... jeszcze za 2 tygodnie na święta przywiezie mi kolejne worki i stelarz z x landera... Dopiero się położyłam spokojnie... Padam na twarz

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo aktywny dzień :)
Ja też padam dzisiaj, ale chociaż mam :D
f65cac6c8f324277e9c0972024886258.jpg

(jak komuś nie przeszkadza, że bez mięsa, to mogę się podzielić ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Niech sie wreszcie poprawia, bo ja juz nie mam sie w co ubrac na takie zimno[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja też.... Mam całe 2 pary ciążowych legginsów.... Mam w planie przerobić spodnie na ciążowe, ale dopiero pod koniec tygodnia, jak będę miała ściągacz... ;)
No i nie wiem, co z tej próby przeróbek wyjdzie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też.... Mam całe 2 pary ciążowych legginsów.... Mam w planie przerobić spodnie na ciążowe, ale dopiero pod koniec tygodnia, jak będę miała ściągacz... ;)
No i nie wiem, co z tej próby przeróbek wyjdzie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja sie juz nie dopinam w plaszcz i kurtke. Tzn. dopnw sie na wcisk ale wszystko mi sie podsowa do gory[emoji6] A straszny zmarzluch jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja sie juz nie dopinam w plaszcz i kurtke. Tzn. dopnw sie na wcisk ale wszystko mi sie podsowa do gory[emoji6] A straszny zmarzluch jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Niech już sobie idą te mrozy. Ja w swoją kurtkę też przestałam się dopinać, musiałam się przesiąść na wielki płaszcz od siostry.

@_agnieszka_ jeśli szyjesz, możesz sobie doszyć taki panel poszerzający na 2 suwaki do kurtki. Przydaje się potem do noszenia dziecka w chuscie/nosidle jak jest chłodniej.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki! Juz na szczescie M odetkal[emoji3]

Zamowilam prenumerate kucykow z domkami do skladania. Stwierdzilam, ze jakis sadysta te domki wymyslil[emoji6] Tzn. domki sa ok, tylko instrukcja skladania fatalna i ye bardziej skomplikowane kiepsko dopasowac. A ja nerwowa jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
I co udało się coś poskładać ? [emoji4]

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadanie :) wczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy :( ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie :D Miłej niedzieli :*

Oj to widze, ze wieksza grupa sie tworzy [emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie też marnie w temacie przyjaciółek. Całe życie miałam pecha do nich. W końcu mam takie dwie którym mogę się wyżalić i one też mogą na mnie liczyć . Ale jedna wyjechała aż do USA, więc tylko Messenger. A z drugą nie widziałam się też z rok..jak nie więcej bo buduje dom i zajęta. No i też tylko na telefonie kontakt plus ma małe dzieci. Zostaje mi mama. Ale to też wszystkiego nie da się mamie powiedzieć..

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry