reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak to nie patrz ile tu dziewczyn z maluszkami a są aktywne może nasze dzieci też będą tylko spać i jeść [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak bylo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-krem z lanoliną do brodawek
-tantum rosa-
-podkłady ceratkowe do przewijania
-octenisept
-gaziki jałowe
-grzebien z włosiem naturalnym
-emolient do kąpieli
-krem do ciałka i twarzy (just in case)
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

Zapłaciłam 570 zł :O
A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...

Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-tantum rosa-
-octenisept
-gaziki jałowe
-emolient do kąpieli
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...

Czyli zakupy udane [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-tantum rosa-
-octenisept
-gaziki jałowe
-emolient do kąpieli
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

Ja ostatnio z gemmi 460 zł i jeszcze nie wszystko ;/

Ja już wkoncu w domu przyszła torba z lamilu piękna duża z przegródkami jestem zachwycona spokojnie ja się spakuje do szpitala i małego jak któraś się zastanawia to polecam fakt droga ale warta[emoji7]

Przyszły tez plakaty do dzieci do pokoju musze tylko ramy A4 kupić

No i oczywiście musiałam kupić kilka rzeczy
1521225299-b119df296ee38b2d-aaaaaa.jpeg
1521225322-56a93a357d59e776-aaaaaa.jpeg
1521225347-9732dcdbceadd319-aaaaaa.jpeg
1521225439-4414035143154c62-aaaaaa.jpeg
1521225463-b1b938fd76182e92-aaaaaa.jpeg
1521225488-b1bde9bec588e352-aaaaaa.jpeg
1521225549-eaab36a4e99c55e5-aaaaaa.jpeg
1521225577-18d02636d4183441-aaaaaa.jpeg

Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładna

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładna

f2w39n7303c24ozn.png

Hehehehe ja idę do szpitala na 2 dni tylko [emoji23]
Biorę piżamę, szlafrok, klapki, majtki , szczoteczka pasta żel szampon , ręcznik, podkłady
Do małego tylko pampersy i krem bo reszta daje szpital na wyjście mąż przywiezie ubranka
Torba jest mega pojemna to rozmiar large

reklama
Hehehehe ja idę do szpitala na 2 dni tylko [emoji23]
Biorę piżamę, szlafrok, klapki, majtki , szczoteczka pasta żel szampon , ręcznik, podkłady
Do małego tylko pampersy i krem bo reszta daje szpital na wyjście mąż przywiezie ubranka
Torba jest mega pojemna to rozmiar large

Ja czuję, że przechodzę i będę leżała tydzień w szpitalu i będą mi wywolywac... Tak podejrzewam bo tak u mnie w rodzinie jest :) nawet się martwię, że urodzę w sierpniu a nie 18 lipca [emoji14]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry