reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...
A uzasadniła jakoś? Bo jak pracuje i chce zmienić, to co innego, niz jakby jej się nie chciało wstać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dobija mnie ta pogoda.. jest zimno a na dodatek pada grad.... i zaczynam się stresować dzisiejszym egzaminem ;/
Paradoksalnie może być trochę łatwiej na mieście, bo wszystko zakorkowane, ślisko, itd, więc to jest ważniejsze niż przemaglowanie kursanta z niektórych pierdół, na których często oblewają...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie wiadomo, jaki będzie lipiec, ale moje niemowlę pewnie spędzi większość letnich dni w samym pampersie, także nie będę przesadzać z ilością ubranek. Przy upale czasem nawet bodziak to za dużo, a takie maluszki są strasznie wrażliwe na przegrzanie, lepiej delikatnie okryć tetrą całe ciało, niż pakować w ubrania.

Dokl ja tez z iloscia 56 nie przesadzam...mam chyba Po 7 kr dlugi pajac i cos ladniejszego tez z 5 outfitow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tez tu sama
Mam sasiadke z portugali no I poznam onaszcxesliwa[emoji23][emoji23]ale przyjsciolek nie mam

Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?

W ogóle to muszę powoli ogarnąć jakąś cukiernię, co nam upiecze kołacze bo M do pracy musi wziąć sporą ilość no i ja też coś. Aż się boję ile nam za to zaśpiewają :p
Gdyby nie odległość, to w Rybniku jest dobra (bardzo dobra, jeszcze parę mcy po ślubie pytali, skąd ciasta miałam) i tania ;)
Ewentualnie kristof - sieć, też mają niezłe kołacze, i cenowo nie zabijają
W Rybniku za blachę (piekarniczą) płaciłam 120-145zł (w zależności jakie ciasto)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny przyszla moja fura...stan idealny i leciuyko sie prowadzi. Jestem zadowolona. Kolory w rzeczywistosci ladniejsze.
d656f58dbb4504946d38b26a6cf0acf7.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze tez lubisz kolory
Moj to czarno pomaranczowy[emoji16][emoji16]inny niz wszystkie huhihu twoj tez super

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D
Tak, na Śląsku ;)
Chodzisz i rozdajesz sąsiadom, współpracownikom, itd ;)
Przy czym w zależności od miejsca albo przed weselem albo po ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry