reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dawaj mi na priv numer tel. Będziemy się żalić, bo coś mam czuja że my z charakteru to podobne jesteśmy[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, no calkiem mozliwe[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kochane jesteście [emoji173] Czasem to przez to chwytam doła, teraz na szczęście mam M i będzie nasza Kruszynka, której poświęcę czas. M to się śmieje, że w końcu będzie miał chwilę wolnego ode mnie :D
Jeśli chodzi o przyjaciół, to liczy się jakość, nie ilość - mam dwie przyjaciółki, w tym taką naprawdę bliską jedną... Mieszka daleko, ale możemy na siebie liczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A napiszesz jakie masz objawy?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ból przy dotykaniu i uciskaniu spojenia, klujacy ból przy wstawaniu, siadaniu, każdej zmianie pozycji. Ciężko się nawet przekręcić z boku ns bok. Nie.mogę stać na jednej nodze, nawet założenie majtek to ból. Ból przy chodzeniu i chodzę jak kaczka

Moje też nie. Córka miala zielone wody, smółkę przyklejoną na pośladkach i zwyczajnie śmierdziała. Zielona jak shrek.

Haha. Moja tez wody zielone, ale nawet nie wiem czy smierdziala[emoji6] Zapytalam tylko ile punktow, jak uslyszalam 10 to jakos nie umialam sie na niej skupic tyljo na swoim cierpieniu( wyrodna matka). Pierwsze co pomyslalam po urodzeniu jej to " nie wierze, ze to przezylam". Nawet to powiedzialam na glos, az sie polozna smiala[emoji6] Niestety to nie byl koniec, czekalo mnie jeszcze rodzenie lozyska, sxycie i lyzeczkowanie. Mazylam tylko o tym zeby mnie juz wszyscy zostawili w spokoju.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój ginekolog chciał się upewnić stąd ortopeda dziś. Nie pisałam Wam poki nie było pewne. Tak na prawdę liczyłam się z taką diagnozą ale usłyszeć od lekarza to co innego. Mam doła jak kanion Kolorado.

Damy radę jakoś [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] wylezymy się za wszystkie czasy

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha. Moja tez wody zielone, ale nawet nie wiem czy smierdziala[emoji6] Zapytalam tylko ile punktow, jak uslyszalam 10 to jakos nie umialam sie na niej skupic tyljo na swoim cierpieniu( wyrodna matka). Pierwsze co pomyslalam po urodzeniu jej to " nie wierze, ze to przezylam". Nawet to powiedzialam na glos, az sie polozna smiala[emoji6] Niestety to nie byl koniec, czekalo mnie jeszcze rodzenie lozyska, sxycie i lyzeczkowanie. Mazylam tylko o tym zeby mnie juz wszyscy zostawili w spokoju.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moje pieresze słowa po urodzeniu małej: " K... nareszcie. Ja pierd... nigdy wiecej.". ,Położne się śmiały na maksa

reklama
Dziewczyny wiecie może w której sieci aptek kupię kosmetyki dla małego i podkłady, majtki poporodowe dla mnie? Zupełnie nie wiem która wypada najlepiej cenowo

Do góry