reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ha skapnie, jak nie teraz to jak przyjdzie paczka, bo mała nie będzie :D

Jaka jawna dyskryminacja na forum [emoji28]

Najważniejsze, że zdrowe :) Może następnym razem uda się dziewczynka :) Chociaż ja też marzę następnym razem o córeczce :) A jeśli chodzi o bakterie w moczu to mnie gin powiedział, że taka może być moja uroda jeśli w posiewie wyjdzie mniej niż 10 do potęgi 3, no i wyszło mniej.

Dziewczyny co polecacie właśnie na te bakterie? Wiem, że rumianek bo ktoś wspominał ale coś z tabletek? Bo kazał mi brać Urosept albo coś podobnego a że Urosept stosowałam ostatnio i mało pomógł to pomyślałam, że może warto spróbować coś innego :)
Tylko urosept jest ziołowy potem już furagin ale to mocniejsze i raczej za zgodą lekarza

reklama
ja przez to ze tak puchłam w 1 ciazy too teraz z moim lekarzem musze porozmawiac bardziej o szczegółach bo ost razem w styczniu to tak na luzie w razie "WU" mi mowil co zrobic zeby ta woda mniej sie zatrzymywala wiec procz picia tj wody 2l dziennie i sol to mowil ze herbate z pokrzywy mozna tak naprawde jest kilka szkol ktore mowia czy wolno czy nie pokrzywa tez pomaga przy hemoglobinie niskiej ale polecil mii tez picie i to calkiem bezpieczne w ciazy mniszek lekarski tez dziala moczopednie i pomaga w pozbyciu wody z organizmu dzis sie wybiore do zielarskiego

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)

Pewnie nawet nie będę pamiętała, co tam spakowałam [emoji23]

Dokładnie tak miałam- w ciąży chodzi się w jakiejś ograniczonej ilości ubrań, a potem masz nagle całą szafę do dyspozycji :)

Btw przez pewien czas w factory był sklep tchibo ale jakis czas temu zniknął chyba. Ale za to otworzyli outlet calzedoni i intimissimi :D

Rozumiem że wolisz staniki niż garnki? :D ...o Ł. nie pytam :D :D :D

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)

moje zycie jest nudne :D pobiłaś dzis wszystko jak na mitiingu gospodyń domowych ahahah
ale moje tez jest nudne codziennie to samo 8-16 praca potem sklep, przyjezdzam do domu jem pogadam z mezem corką zrobimy lekcje ide pod prysznic i spac i rano znow to samo...

Możesz pisać nawet nie ciekawe rzeczy ☺️ moje życie tez raczej nudne ale lubie się tu udzielac bo tak oo wiele razniej i czas szybciej plynie☺️

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

super !!! A ja myslalam ze bylam jedna na milion ze przytylam 30 kg :D

moje zycie jest nudne :D pobiłaś dzis wszystko jak na mitiingu gospodyń domowych ahahah
ale moje tez jest nudne codziennie to samo 8-16 praca potem sklep, przyjezdzam do domu jem pogadam z mezem corką zrobimy lekcje ide pod prysznic i spac i rano znow to samo...
Haha, serio mam tak monotonny czas, ze az sama sie zastanawiam co z tym zrobic. A jak juz cos wymysle, to mi sie nie chce [emoji23]
Potrzebuje slonka, zieleni, moich kwiatkow, bo padam juz.

reklama
Dzień dobry :)
My zaczynamy zaraz podbój budowlanych sklepów... Wszystko co potrzebne od początku do remontu.... Normalnie fascynujące zakupy hehe No ale i przez to trzeba przejść ;)
Powodzenia na wizytach :)

Miłego dnia mamusie :*

p19u3e3kwnvnolw6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry