reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam to samo :( A tu jeszcze tyle czasu :(

Dobra wiadomosć jest taka, że przypomniało mi sie czemu jestem zła na Ł! Sniło mi się że masło było w końcu tak drogie, że było mi szkoda tyle pieniedzy wydawać, więc zaczęłam je kraść :D A jak Ł się dowiedział to kazał mi przestać :D
Hahaha Ci nasi to mają przerabane...nawet za sny im się obrywa[emoji14]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chłop mnie zabije :D Zaś wydałam prawie 160 zł na allegro :p Na same pierdoły, kosmetyki, art. higieniczne do szpitala, daszek przeciwsłoneczny do wózka, prześcieradełko do wózka, smoczek i butelkę :p

ja zaczynam kazda rozmowe od tego ile msialam zaplacic za rachunki, wydatki jedzenie :D a pomiedzy to ze jeszcze dziecku kupilam ahahah
moze sie nie skapnie Ola :D

Dziękuję bardzo. Jakoś ostatnio nie mam czasu na forum . Podczytuję Was czasami. U mnie wszystko ok Hania szaleje w brzuchu. Jedynie moja morfologia spadła poniżej normy mimo brania żelaza. Może macie jakieś sprawdzone sposoby na podniesienie hemoglobiny?Chętnie skorzystam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Jarmuż, natka pietruszki, i witamina b12

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja po wizycie. Usg nie robił. W końcu coś przytyłam bo aż 3 kg w miesiąc, a długo nic na plusie. Bakterie w moczu jak zwykle, już lekarz rozkłada ręce, bo od początku ciąży z nimi walczę i nic... Glukoza ok na szczęście bo drugi raz nie chciałabym tego ścierwa ohydnego pić. Powoli godzę się z tym, że to prawdopodobnie chłopiec, choć powiem szczerze, że było mi ciężko...

@coconut03 trochę Cię rozumiem, bo ja tez byłam zaskoczona drugim chłopcem, tym bardziej jak już miałaś przygotowane rzeczy dla córeczki.. daj sobie chwilę i wiadomo że jak się urodzi będzie najukochańsze na świecie :D

No pewnie tak będzie, tylko że ja już wszystko różowe miałam, do brzuszka zwracałam się Adusia, a lekarz nagle zmienia zdanie.. Trochę się czułam jakby mi zabrano moją córeczkę, ale powoli dochodzę do siebie. Wiem, że to głupie.

reklama
ja zaczynam kazda rozmowe od tego ile msialam zaplacic za rachunki, wydatki jedzenie :D a pomiedzy to ze jeszcze dziecku kupilam ahahah
moze sie nie skapnie Ola :D
Ha skapnie, jak nie teraz to jak przyjdzie paczka, bo mała nie będzie :D

Dziewczyny (oprócz @Karla88 i @Jola92 :-D:-D) koleżanka mi powiedziała że na stronie tchibo są jeansy, topy i sukienka ciążowa w przecenach :)

Link do: Topy ciążowe z bawełną ekologiczną, 2 sztuki

Link do: Spodnie dżinsowe ciążowe slimfit z bawełna ekologiczną

Link do: Sukienka ciążowa

ogólnie dużo ubrań i biżuterii mają przecenionej, a fajne jakościowo są te rzeczy, bo kupowałam nie raz Frankowi :yes:
Jaka jawna dyskryminacja na forum [emoji28]

No ja po wizycie. Usg nie robił. W końcu coś przytyłam bo aż 3 kg w miesiąc, a długo nic na plusie. Bakterie w moczu jak zwykle, już lekarz rozkłada ręce, bo od początku ciąży z nimi walczę i nic... Glukoza ok na szczęście bo drugi raz nie chciałabym tego ścierwa ohydnego pić. Powoli godzę się z tym, że to prawdopodobnie chłopiec, choć powiem szczerze, że było mi ciężko...
Najważniejsze, że zdrowe :) Może następnym razem uda się dziewczynka :) Chociaż ja też marzę następnym razem o córeczce :) A jeśli chodzi o bakterie w moczu to mnie gin powiedział, że taka może być moja uroda jeśli w posiewie wyjdzie mniej niż 10 do potęgi 3, no i wyszło mniej.

Dziewczyny co polecacie właśnie na te bakterie? Wiem, że rumianek bo ktoś wspominał ale coś z tabletek? Bo kazał mi brać Urosept albo coś podobnego a że Urosept stosowałam ostatnio i mało pomógł to pomyślałam, że może warto spróbować coś innego :)

Do góry