reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Aloha!! Ja wlasnie wstalam[emoji13] ide cos szybko zjeść, wziac prysznic i jade do lekarza[emoji3] trzymam kciuki za wizytujace[emoji13][emoji106][emoji106][emoji106]

0d1ysek2nd7i49el.png

Ja nie gazowanej też nie lubię, nie wypije.
Ale kupuje sobie soki do wody, ostatnio kiwi. I bardzo dobre. Spróbuj. :)
Ooo o smaku kiwi nie słyszałam, muszę poszukać :)

Ja kupię i to i to. Mama mówi , że łatwiej nożyczkami ale obcinała obcinaczkami bo jej było wygodniej. Ja to wogole jestem przerażona myślą , że miałabym obcinać :(
No mnie też to trochę przeraża, ale damy radę :D

hej ja juz w pracy
u mnie zaczal sie okres 21:00 spie... jestem tak padnieta po calym dniu, i czuje sie strasznie nie ze hormony czy cos bo ja wieczna optymistka :D wiec łudzę sie ze nadal jestem piekna haha ale rzeczywistosc jest jednak inna woda mi sie zatrzymala bo czuje ogromna różnice w ciele i samopoczuciu i niby jednak tylko 3 mieisiace zostaly ale ile jeszcze zdazymy przytyc...

@Lipcowa mamusia trzymaj sie dobrze ze juz skurcze ustają

co do zatrzymania wody jeszcze bo w 1 ciazy przytylam 30 kg z czego 20 to byla woda...
trzeba pic min 2 l wody codziennie, wyeliminowac calkowicie sól no i wiadomo nie jesc za 5

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja już dzisiaj u mamy, po pobraniu krwi i śniadaniu ;)

Nie wiem, ile mi zajmie nadrobienie, ale mam ponad 400 zaległych postów, więc trochę to może potrwać... ;)

Tak tak musiałam się wziąść za siebie bo przecież tak bardzo mocno kocham tego mojego małego szkraba a jak ja smutna to i On więc nie mogłam na to pozwolić i tak się zbieram [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Musimy się jakoś trzymać choć jest ciężko.... Ja też próbuję nie być smutna, choć czasem inaczej się nie da...

Ale próbuję się pozbierać....
Wczoraj O wrócił po pracy, nie pojechał na budowę, żebym nie siedziała sama i trochę mi poprawił humor... Do tego czekająca na mnie wanna wody z solą, magnezem, olejkami, itd... Spędziłam 2h w wannie, zrobiłam skórki, maseczkę, i próbuję jakoś się trzemać...
Najważniejsze, że mamy nasze maleństwa, i dla nich musimy być silne - ja też nie chcę, żeby Hania czuła że jestem smutna....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry