reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiec widzisz, fajne to nie jest. No ale dziecku musze kupic ciuchy. Ja jakos dam rade w trzech bluzkach na krzyz, a ona bez kurtki czy butow nie. No i tak jak mowie, gdyby to auto juz bylo sprawne to by sie dlugi posplacalo i by cos tam zostawalo.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Az mi głupio. Bo ja marudzę , że nie mam się w co ubrać . A co miesiąc wywalam w worki tyle ciuchów , bo leza i się nie chodzi. A Zaraz kupuje się nowe.. wiadomo , dziecko najważniejsze. Też wolę iść jutro kupić body dla małej niż coś dla siebie. No ale znowu w piątek kupię sobie parę rzeczy, więc znowu nie ma tragedii..

reklama
No wlasnie auto musi byc, a na nowe nie ma. I co tu zrobic. Najgorsze jest to, ze od 3 lat nie mozna ustalic co jest przyczyna problemow. Na naprawy posxlo w tym czasie spokojnie z 15 tys. Jak nie wiecej i dalej jest do d...[emoji53]

Wspolczuje.. Najgorzej jeszcze trafic na mechaników ktorzy najchętniej by wszystko wymienili zamiast na prawde znaleźć przyczynę... Moja kolezanka tak trafila ze wymieniala wlasnie wszystko co mechanik kazal... Poplynela kilka tys i pojechala do innego i okazalo sie ze to jakas pierdola za 100 zl[emoji53][emoji53]

0d1ysek2nd7i49el.png

Dziewczyny czy wy tez macie nadmierne gazy?? Matko dobrze ze mojego męża nie ma bo by zwariowal... Koldra ciągle sie podnosi.. A nic takiego nie jadlam[emoji53][emoji53]

0d1ysek2nd7i49el.png
Też tak często mam.... M już się chyba przyzwyczaił
.. Niestety ale mam wzmożoną pracę jelit w ciąży i to bardzo....

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dokladnie każdemu kurtki, buty rosną dzieciaki jak na drożdżach

To prawda, ja już widzę że muszę ogarnąć młodemu nowe spodnie i mam wrażenie że na wiosnę/ lato trzeba kupić więcej butów niż na zimę, bo na zimę zawsze 1..

@Karla88, jestem pod wrażeniem kanapki..! :D

@Nonkatoja, super, śliczne zdjęcie synka..!

O rany jak mieszkałam w UK to widziałam jak niektórzy Anglicy tak jedli i się dziwiłam. A tu nie trzeba daleko szukać :) Ale oni zwykle do tego używali chipsów octowych ( nie ma takich w Polsce, szkoda bo były pyszne! )

Też chciałam napisać o tych pringlesach, ale już wiesz :)

Tak pamiętam jak mój mi się wydawal cudny jak się urodził. Nie mogłam się na niego napatrzeć :) A teraz obiektywnie po latach jak patrzę na zdjęcia no to... jak to noworodek, szału nie ma ;)

Hahahah dokładnie :D Matczyna miłość :D

Ja mogę zaproponować papierową torbę na głowę gdy twarze Nam juz spuchna :D

...jest taki filtr na twarz w messengerze :D

Wspolczuje.. Najgorzej jeszcze trafic na mechaników ktorzy najchętniej by wszystko wymienili zamiast na prawde znaleźć przyczynę... Moja kolezanka tak trafila ze wymieniala wlasnie wszystko co mechanik kazal... Poplynela kilka tys i pojechala do innego i okazalo sie ze to jakas pierdola za 100 zl[emoji53][emoji53]

0d1ysek2nd7i49el.png
U nas jest wiekszy problem, bo komputer nie wykaxuje bledu a auto gasnie. Bylismy u niejednego mechanika. Jednego mamy na prawde swietnego speca i ciagle nic. Dopiero ostatnio pietwszy raz udalo sie, ze komputer pokaxal blad. I yrzeba kolejna rzacz wymienic, ale na taxie nie ma za co. Jakis pech z tym samochodem[emoji53]

Ale z tego co mi mówił więcej niż 2kg przez 4 tygodnie się nie powinno bo to za dużo na raz... Ale wiadomo, że czasem i tak bywa co zrobić jak Maluchy nam każą jeść [emoji4][emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja serio jem normalnie
Niewiem czwmu przybieram oststnio 2.5kg w tydz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry