reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też tak mam, ale ja po prostu nie lubię wydawać pieniędzy na ubrania. Z reguły jak już muszę to kupuję coś klasycznego i chodzę w tym tak długo, aż się rozpadnie. Ubrań mam bardzo mało, ale mi to nie przeszkadza :) Teraz może skoczę do ciucholandu na przetrwanie tych 4 miesięcy, chociaż mam na ciążę 2 pary spodni, 2 luźne bluzki z krótkim rękawem i 2 z długim, jedną tunike, leginsy i jedną sukienkę. W moim mniemaniu dość ;) Ale może wybiorę się do SH ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja akurat lubie kupowac fajne ciuszki i miec ich do wyboru. No ale nie zawsze sie da. Faktycznie tez musze sie wybrac do SH.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety lewizny zadnej nie ma. A jak cos dodatkowo wpadnie to idzie na splate dlugow. Niestety w ciagu ostatnich 3 lat samochod nas pograzyl pod tym wzgledem[emoji53]

Jesli chodzi o samochod to znam ten bol... W tamtym roku na naprawe nam poszło jakieś 6 tyś... I teraz tez coś sie dzieje i musze szykowac 3 tys[emoji53] ale jezdzic trzeba wiec "zęby w tynk" u do przodu

0d1ysek2nd7i49el.png

Ja mieszkam na 4 piętrze i często chodzę... Szyjkę do tej pory miałam 5cm :) najpierw idę z psem, doprowadzam go do domu i znów na dół do sklepu a później za kilka h znów z psem a później gdzieś na spotkanie z koleżanka :) windy brak

f2w39n7303c24ozn.png
To super że możesz. Jednak inaczej się myśli jak ciąża od początku nie przebiega tak gładko.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Niestety lewizny zadnej nie ma. A jak cos dodatkowo wpadnie to idzie na splate dlugow. Niestety w ciagu ostatnich 3 lat samochod nas pograzyl pod tym wzgledem[emoji53]

Nie znam dokladnej sytuacji więc nie wiem nawet co doradzić. Ja gdybym nie mogła od czasu do czasu wyjść na małe zakupy , jakieś buty, bluzkę czy spodnie to bym oszalała :/

Jesli chodzi o samochod to znam ten bol... W tamtym roku na naprawe nam poszło jakieś 6 tyś... I teraz tez coś sie dzieje i musze szykowac 3 tys[emoji53] ale jezdzic trzeba wiec "zęby w tynk" u do przodu

0d1ysek2nd7i49el.png
No wlasnie auto musi byc, a na nowe nie ma. I co tu zrobic. Najgorsze jest to, ze od 3 lat nie mozna ustalic co jest przyczyna problemow. Na naprawy posxlo w tym czasie spokojnie z 15 tys. Jak nie wiecej i dalej jest do d...[emoji53]

Dziewczyny czy wy tez macie nadmierne gazy?? Matko dobrze ze mojego męża nie ma bo by zwariowal... Koldra ciągle sie podnosi.. A nic takiego nie jadlam[emoji53][emoji53]

0d1ysek2nd7i49el.png
Tez niestety. Na jakis czas byl spokoj, a od jakiegos czasu znowu sie nasilily.

No wlasnie auto musi byc, a na nowe nie ma. I co tu zrobic. Najgorsze jest to, ze od 3 lat nie mozna ustalic co jest przyczyna problemow. Na naprawy posxlo w tym czasie spokojnie z 15 tys. Jak nie wiecej i dalej jest do d...[emoji53]

Moja siostra z facetem mają ten sam problem.. kupili drogi samochod. Uważam , że trochę dla szpanu. Bo teraz się zadluzaja żeby go robic , częściej to auto w naprawie niż na ulicy. A części do drogiego samochodu jeszcze droższe. :/ Więc już tyle włożyli , że żal sprzedać.

Nie znam dokladnej sytuacji więc nie wiem nawet co doradzić. Ja gdybym nie mogła od czasu do czasu wyjść na małe zakupy , jakieś buty, bluzkę czy spodnie to bym oszalała :/
No wiec widzisz, fajne to nie jest. No ale dziecku musze kupic ciuchy. Ja jakos dam rade w trzech bluzkach na krzyz, a ona bez kurtki czy butow nie. No i tak jak mowie, gdyby to auto juz bylo sprawne to by sie dlugi posplacalo i by cos tam zostawalo.

reklama
Do góry