reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Urodzinowe dobre wieści :) Mały 545gramow, szyjka 4cm i zamknięta. Łożysko już 5 cm od ujścia szyjki i nie powinno sprawiać kłopotów więcej. Takze walczymy dalej, lekarz zadowolony. Mały wychodzi wagowo trochę poniżej 50 centyla. Ułożony główkowo.
Smetny dzień mi się trafił na urodziny. Ciemno coś i pada eh eh.
Super, ze wszystko dobrze! I to lozysko rewelacja[emoji3] Oby tak dalej!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Twoje informacje są jeszcze pozytywniejsze [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Właśnie się tego trzymam :D

Ładne, ale ja wanienkę koniecznie oddzielnie - kąpać będę w łazience, przebierać w łazience będę mogła na blacie (i przenośnym podkładzie) a przewijak jakiś do sypialni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze, ja wlasnie bede miala problem co zrobic z maluchem w lazience po wyjeciu z wanienki[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie lepiej kupic poprostu te z wyzszym stanem babmbusowe ?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki miałam plan, i w końcu znalazłam ;)
Nie lubię majtek pod brzuszek, a na brzuszku mnie uwierają...
W końcu znalazłam i tak za duże, ale jak Hania jeszcze trochę urośnie, to powinny być ok...
Przed ciążą nosiłam zwykle XS, ewentualnie S, a ciążowych takich jak chciałam pełno, ale od L...
W końcu zamówiłam S/M, może będą ok, ale mniejszych nie ma...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ufff nadrobilam. Dziewczyny czuje sie do dupy. Wszystkie miesnie mnie bola....nogi,uda rece.....cholera wie czy to grypa mnie zaczyna lamac czy co. Kataru nie mam kaszlu tez. Ehhh jutro wizyta to zapytam sie ginki moze magnezu mi brak i miesnie daja o sobie znac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że to nie grypa, tylko jak piszesz brak magnezu...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny, jesli któraś ma jakies wesele czy podobną okazję na wiosnę polecam mohito na poszukiwania sukienki! Przepiękne są i w większośc odcinane pod biustem, niektóre takie lejące do ziemi. Normalnie patrzyłam na nie jak zakochana i mimo, że nie mam żadnej takiej imprezy to przymierzyłam i na naprawdę na kobiecie w ciaży super wygladają. Ł powiedział że wyglądam jak księżniczka i kupujemy, to go uświadomiłam, że przecież nie szykuje Nam sie żadne wesele, a nie będę w sukni wieczorowej latać do biedro na zakupy [emoji1]

A co tam kupuj nawet w biedrze trzeba wygladac [emoji23] ja tam lubię się wyróżnić
A w mohito byłam piękne rzeczy nawet próbowałam kupić dżinsy 36 nawet weszłam ale po 10 sek nie umiałam oddychać [emoji23] cozzz rzeczywistość za to choruje na buty kupuje za dużo ale uwielbiam szczególnie inne oczojebne i jak zwykle szlam po coś do apteki a wyszłam z takimi perełkami
1520969123-afd847b1fd716930-aaaaaa.jpeg
1520969133-bf6f854a605023e0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry