reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jaka diagnoza? Bo chyba czegoś nie kojarzę... [emoji15]

Przetrwasz na pewno [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Serial na tvn mój ulubiony :D

reklama
Ostatnio zleciało do 2.3 po paru dniach miała 2.8 później u lekarki miała 3 z groszamo a teraz znów tak około 2.95 ale powiedziała że mam się niemartwic że tak jest że zależy jak dziecko się ułoży i że najważniejsze że się nieotwiera i jest twarda [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana moze juz przestaniesz sie tak denerwowac, co? Moja ma 2 cm[emoji6] Wiem, ze ja mam pessar zalozony, ale Ty za to lezysz, a ja nie. Skoro prowadzac taki tryb zycia jaki prowadzisz nie skraca sie bardziej to jest ok. Musi juz byc dobrze!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, nie dziwię się ;)
Ja w czwartek będę u kuzynki, i z tamtąd wezmę kilka większych rzeczy, ale najpierw będę przebierać a potem dopiero pakować do auta ;)
a od przyjaciółki to wiem, że są trzy worki, ubranek na pierwsze pół roku (jej córka ma niecałe 7 miesięcy)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To bardzo fajnie, że dostaniesz takie nowosci po dzieciatku, które dopiero co były kupione :)

f2w39n7303c24ozn.png

Wyszłam z domu 12:20 i dopiero wróciłam :D Do sephory nie weszłam bo juz nie miałam siły ale moze to i lepiej :D Kupilam sobie 2 bluzki ciążowe i 2 sukienki. Stasiowi kupilismy rożek :) Ł nakupował sobie koszulek i spodenek sportowych bo on w pracy chodzi na siłkę i stwierdził, że jak będzie miał nowe ubrania to będzie osiągał lepsze wyniki na bieżni :D Wrcając odstawiliśmy do domu samotnej matki 2 pełne siaty a ikea. Wypchane po brzegi ubraniami. A i tak byłam łaskawa i wywalałam nie wszystko co powinnam. Komuś na pewno się przydadzą :) a teraz zamawiam koszule do szpitala, szlafrok i torbę do porodu :D

Wyszłam z domu 12:20 i dopiero wróciłam :D Do sephory nie weszłam bo juz nie miałam siły ale moze to i lepiej :D Kupilam sobie 2 bluzki ciążowe i 2 sukienki. Stasiowi kupilismy rożek :) Ł nakupował sobie koszulek i spodenek sportowych bo on w pracy chodzi na siłkę i stwierdził, że jak będzie miał nowe ubrania to będzie osiągał lepsze wyniki na bieżni :D Wrcając odstawiliśmy do domu samotnej matki 2 pełne siaty a ikea. Wypchane po brzegi ubraniami. A i tak byłam łaskawa i wywalałam nie wszystko co powinnam. Komuś na pewno się przydadzą :) a teraz zamawiam koszule do szpitala, szlafrok i torbę do porodu :D
Faaajne zakupy :D

Ja właśnie próbuję kupić majtki ciążowe, ale co znajduję jakąś fajną aukcję to rozmiary od L [emoji20]
A nie chcę wydać majątku na majtki na parę miesięcy....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Boję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...
1520962875-548730c3f64fbb34-aaaaaa.jpeg
1520962880-8f0d13aa7818f478-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Kochana musisz jakis magazyn sobie wynajac. Ja boje sie obladowana ,jedna kolezanka ma mi dac po synku ubranka,od chrzeniaka,od kolezanki troszke i teraz na dniach kumpela rodzi i ma mi odkladac. A wczoraj przywiozlam od mamy 3 wory,takie od urodzenia do 104 cm. Z dziewczynka nie mialabym takiego "obsypu"ubrankami.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry