reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie strasz mnie :o
Ja spytałam swojego lekarza , czy możliwe , że jednak chłopczyk i śmieszy nogami się schowało co nie co. Ale się zaśmiał i powiedział że wszystko możliwe , ale raczej z warg sromowych nie zrobia się jąderka . To może u mnie już pewna dziewczynka ? Przyzwyczailam się już :(
Ja raczej też już nie brałam pod uwagę chlopca, zresztą od początku czulam dziewczynke. Ale pomyłki czasami się zdarzają a wiadomo, że im wcześniej tym wieksza szansa na pomylke. No i też zależy jaki gin ma sprzęt do usg

O mówił ostatnio "i tak mi przyszło z dwoma babami ;) będzie trzeba się postarać o chłopaka dla równowagi..." ja go tylko zapytałam, a co jak będzie trzecia baba? Próbujemy do skutku? [emoji23]

Cieszy się bardzo z córki, ale chciałby syna choćby po to, żeby go móc nauczyć niektórych rzeczy tak jak jego tata uczył itd ;)
Ja też bym chciała parkę ;)

Tak całkiem szczerze, to gdyby nie wiek, to chętnie miałabym więcej... Zawsze chciałam mieć liczną rodzinę.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dla chcacego nic trudnego.
Nie jestes stara,a wrecz powiedzialabym,ze w kraju w ktorym mieszkam kobiety w twoim wieku to dopiero wychodza za maz.
Sama mam kolezanki, ktore rodza pierwsze dzieci grubo po 40-stce i nie ma w tym nic dziwnego. Chyba to tylko zalezy od twojej psychiki.
A moze drugie uda sie splodzic szybciej i bedziecie cieszyc sie jeszcze liczna rodzinka.

Pozdrowienia

Udanych dzisiejszych wizyt!

Na 16.45. i chyba jako ostatnia z forum będę miała połówkowe.. na szarym końcu zostałam :D

I dobrze, dziewczynka niech będzie słodka *.* Dokupie komplety nowe na wyjście , nie koniecznie różowe, podobają mi się z tej strony na Facebooku : A GU GU :) i kilka w sklepach widziałam :p

Mój też był oburzony kiedyś jak poszlam do innej lekarki bo jego nie było i skierowała mnie nie potrzebnie w szpitalu. Ale pozniej już uśmiechnięty , się mną zajął. Wiedział , że po poronieniu jestem przewrażliwiona i wolę wszystko sprawdzić dwa razy.
Ale nie masz co się przejmować chumorami lekarki, niech Cię zbadają, uspokoją. Od tego są.
To będziemy w podobnych godzinach się stresować :*
Właśnie ja też dokupie parę ciuszkow bo mam bardziej takie na zimę jakieś sukieneczki rampersy chce jeszcze dokupić :)

Klaudia, myślę, że niczego nie możemy być pewne. Ile to przypadków jest, że z dziewczynki robi się chłopczyk i na odwrót. Moja młodsza siostra do 30 tygodnia ciąży była chłopcem, także różnie bywa. :) A nie ma gdzieś wątku gdzie wstawiacie i oceniacie zdjęcia tego co mają maleństwa między nóżkami? Może to by jakoś pomogło określić w przybliżeniu, a na pewno jest to ciekawe. Jak się ostatnio dowiedziałam, że moja Adusia ma jądra to byłam w niemałym szoku... Tak to jest jak się człowiek nastawi. :)

Ja raczej też już nie brałam pod uwagę chlopca, zresztą od początku czulam dziewczynke. Ale pomyłki czasami się zdarzają a wiadomo, że im wcześniej tym wieksza szansa na pomylke. No i też zależy jaki gin ma sprzęt do usg
No ja jak patrzę na monitor to ledwo coś widzę. Więc czekam do piątku, żeby potwierdził inny lekarz w 3d. Tam chyba się nie da pomylić ?

Na 16.45. i chyba jako ostatnia z forum będę miała połówkowe.. na szarym końcu zostałam :D

I dobrze, dziewczynka niech będzie słodka *.* Dokupie komplety nowe na wyjście , nie koniecznie różowe, podobają mi się z tej strony na Facebooku : A GU GU :) i kilka w sklepach widziałam [emoji14]

Mój też był oburzony kiedyś jak poszlam do innej lekarki bo jego nie było i skierowała mnie nie potrzebnie w szpitalu. Ale pozniej już uśmiechnięty , się mną zajął. Wiedział , że po poronieniu jestem przewrażliwiona i wolę wszystko sprawdzić dwa razy.
Ale nie masz co się przejmować chumorami lekarki, niech Cię zbadają, uspokoją. Od tego są.

No mam nadzieję , że nic się znów tam niedzieje:(narazie jestem przerażona bo czuje się jakbym miała.doslownke taki mocny okres dostać:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze... Cześć! Jestem nowa na forum i trochę zagubiona. Termin mam na 16 lipca, bo dziecko troszkę malutkie...Ostatni okres 12 września. Nie wiem w sumie o czym tu pisać ani gdzie, ale chciałam spytać czy macie gdzieś wątek gdzie dodajecie zdjęcia z usg w celu identyfikowania płci lub coś w tym stylu? Nie chcę wam tu bałaganu robić. 3 tygodnie temu miałam mieć dziewczynkę, teraz na połówkowym dowiedziałam się, że jednak chłopczyk, bo ginekolog widzi jąderka i "pisiura" jak to ujął, nawet zdjęcie mam. Myślicie, że powinnam wziąć sobie do serca, że to jednak chłopczyk i wymienić garderobę? Czy na 3d też się zdarzają pomyłki?
Dziękuję za odpowiedź. Niby tak, pewnie jeszcze na następnym usg dokładnie się dowiem, no ale wiadomo jak to jest, ciekawość zżera. Też mój ginekolog jest w sumie znany z tego, że popełnia błędy w ustalaniu płci, więc może nie powinnam brać tego do siebie jeszcze. Chociaż to zdjęcie... no sama nie wiem co o nim myśleć. :)
Hej a w którym tyg jest ?

reklama
Do góry