reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wczoraj byla 124 (31dc). Niby w normach, ale te normy taki zakres maja szeroki.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ribilam bety wiele razy ..czekalam na serce cierpliwie ;))))

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dzieki! W poniedzialek bede robila drugi raz to sprawdze. Wiem wlasnie, ze najwazniejszy jest przyrost, a nie same cyferki.

Dokładnie, być może miałaś później implantację i hormon hcg został później produkowany i stąd ta wartość. Przyrost najważniejszy.

olaaa7, kinga30 ja tez na razie nie moge uwierzyc, ze tak szybko sie udalo po stracie. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie dobrze.

reklama
A ja dziś w łóżku leżę bo zaczęłam plamicpo konsultacji telefonicznej z lekarzem ustaliliśmy że na razie czekamy i w poniedziałek przyspieszona wizyta mnie czeka. Na szczęście nie jest to żywa krew nie mam skurczy więc leżę i czekam co dalej. Ale już mnie czarne myśli dopadł

Do góry