reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wy wszystkie bhcg robicie? Ja tylko sikańce... W pierwszej ciąży też nie robiłam bety.

Ja jestem z Małopolski, mam 29lat (jak będę rodzić to już 30). Jest to moja druga ciąża. Mam syna, który w styczniu skończy 5 lat.

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
Ja w pierwszej i drugiej ciazy tez nie robilam. Niestety ta druga stracilam, dlayego tetaz robie bete.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Niesmialo sie witam, ja jestem 4 dni przed terminem @ ale nie wiedzialam czy moje objawy to choroba I moge wziasc tabletki czy ciaza no I zrobilam test a tam pozytyw. Test oczywiscie bede powtarzac I czekam na rozwoj wydarzen. Mam juz 2 dzieci z lipca 2010 corka I synek z kwietnia 2015

Cześć dziewczyny. Niesmialo sie witam, ja jestem 4 dni przed terminem @ ale nie wiedzialam czy moje objawy to choroba I moge wziasc tabletki czy ciaza no I zrobilam test a tam pozytyw. Test oczywiscie bede powtarzac I czekam na rozwoj wydarzen. Mam juz 2 dzieci z lipca 2010 corka I synek z kwietnia 2015
Witaj [emoji5] Gratulacje!

Cześć dziewczyny :) fajnie, że jest takie forum!
dołączam do Was, chociaż nie mogę jeszcze w to uwierzyć i aż boję się, że zapeszę.
wczoraj zrobiłam 4 różne testy - wszystkie pozytywne :O dzisiaj zrobiłam z niedowierzania jeszcze jeden, kreska była słabsza niż wczoraj, ale i tak test był pozytywny. Tyle testów chyba nie może się mylić :)

Cześć dziewczyny :) fajnie, że jest takie forum!
dołączam do Was, chociaż nie mogę jeszcze w to uwierzyć i aż boję się, że zapeszę.
wczoraj zrobiłam 4 różne testy - wszystkie pozytywne :O dzisiaj zrobiłam z niedowierzania jeszcze jeden, kreska była słabsza niż wczoraj, ale i tak test był pozytywny. Tyle testów chyba nie może się mylić :)
Gratulacje [emoji5]

reklama
Do góry