reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko brzmi, bo próbowałam precyzyjnie... [emoji15]
Gdybym Ci pokazała, to 10-15 minut i byś umiała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba się tym bardziej zainteresuje jak będę na l4 :) W razie problemów będę prosić o rady :D

reklama
helllloooo dalam rade do polowy poczytać :D

@klaudiaa975 gratulacje córeczki wkoncu mozesz szalec na zakupach

@Marika92 mam ttaie samo zdj mojego prezesa z nogami założonymi :D

@kinga30 gratulacje z wizyty

ja wczoraj odpoczywalam od tel, bylam dzis zrobic wszystkie badania, mocz, posiew w piatek wizyta
mi wciąu tyg tak brzuch wywaliło ze szok ! a o wadze nawet nie pisze nie chce wiedziec w p u lekarza sie zważę ale z lekko 6 kg bede miala wiecej juz a najgorsze dopiero teraz sie zaczyna hahahah

tak wracaac do tych majtek z siatek ja nie bylam nacinana i te majtki mialam tylko po porodzie potem zalozylam swoje takie bawełniane i normlane podpaski tylko na noc z skrzydelkami ale mi tez krew nie leciala jakos srumieniami bardziej jak na okres teraz chyba tez kupie normalne i tez jedna pczke tych majtek siatkowych

No albo córka :) Nie wiadomo co Wam wyjdzie następnym razem :) Wy jesteście młodsi, więc macie czas na jeszcze trzecią próbę :D
O mówił ostatnio "i tak mi przyszło z dwoma babami ;) będzie trzeba się postarać o chłopaka dla równowagi..." ja go tylko zapytałam, a co jak będzie trzecia baba? Próbujemy do skutku? [emoji23]

Cieszy się bardzo z córki, ale chciałby syna choćby po to, żeby go móc nauczyć niektórych rzeczy tak jak jego tata uczył itd ;)
Ja też bym chciała parkę ;)

Tak całkiem szczerze, to gdyby nie wiek, to chętnie miałabym więcej... Zawsze chciałam mieć liczną rodzinę.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No caly czas boli, ale juz mniej niz przez ye pietwsze 3 dni. Zwykle rano w ogole nie boli, tylko w ciagu dnia sie nasila, a wieczorem juz ledwo chodze.
Wizyte mam za tydzien.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A może przesuń sobie na wcześniej ?
Martwią mnie te twoje bóle, pewnie tylko rozciaganie albo malutka tak źle leży ale męczysz się już n ok tygodnia :(

Do góry